Falcon

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika dawdem, 13 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Yang-[]

-Yang-[] User

Też sprawdziłem i mam tylko falkony GG, a tych normalnych zero, a ten normalny to jakaś bestia bo jest za niego x3 tego z GG - serwer GE1

2. krmtb

krmtb User

Aktualizacja jest juz w grze. Jezeli by podchodzic do tego w ten sposob, to na forum nie mozna by bylo pisac praktycznie o niczym - tylko o tym, co jest w oficjalnych ogloszeniach. Jak tylko jakakolwiek aktualizacja pojawia sie na serwerach, jest to informacja potwierdzona i mozna o niej pisac.

3. Z jednej strony źle że mają to poprawić bo przyznam szczerze grube uridium zarobilem jak każdy :) Ale też bedzie i tego zaleta ponieważ będzie wiecej osób na mapach. Wkońcu jest to gra MMO i powinno się tutaj bić z innymi graczami :) No ale też jest minus że to naprawią ponieważ nie będzie za co kupować ammo, przynajmniej dla większości graczy ponieważ dużo osób nie inwestuje pieniędzy. A na takim kubiku o w godzinke nie wiem z 4 5 k urki można nabić jak są ludzie na kubie. Samemu oczywiście będzie szybciej. To to chyba by była katorga jak za tyle urki kupie sobie tylko 1000 rsb. Które wywale w niespełna 10 min. Bo jak mniemam 99,9% graczy w darkorbit nie chciałoby siedziec godzinami żeby sobie zarobić na ammo i nie czerpać z tego prakrycznie żadnych przyjemności. A ja również przypominam że kiedyś to te nagrody za aljeny to wystarczały ponieważ nie było RSB emp ulepszeń lf4 dronów osłon i wtedy każdego dało się ubić. A żeby teraz ubić osobe z top 100 i to samemu to trzeba mieć ammo !! Nawet żeby ubić jakąś starą fulkę to też trochę tego ammo potrzeba. A na tych marnych kubach to tyle co nic się zarobi. Dobrze by było żeby nie wiem zwiększyli ceny nagród za aljeny albo poprostu zmniejszyli koszty kupowania czegokolwiek.

Ale tak ogółem to jestem za naprawieniem low bo mi też już się nudzi ze nikogo nie można pobić ale też irytuje mnie myśl że jak naprawią low to równiez się nie da bić z innymi bo nie będzie z czego ich bić. Mam nadzieje ze BP wkońcu pomyśli o graczach i zrobi cośna ich korzyść.

Pozdrawiam :)

4. -Yang-[]

-Yang-[] User

Jak ktoś pisze o zepsutych low i bugach w nich to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Bo jak te wrota są zepsute i bugi to cała ta gra jest zepsuta i bugi. To co się dzieje z falconem dzieje się z każdym alienem w tej grze i działo się już zanim ktokolwiek słyszał o Low ce. W 2007 roku pierwszy raz mi się duża kryśka ustawiła, że nie strzelała wcale, a od tamtego czasu ileś alienów. To to też poprawią ?

5. Problem w tym że istnieją aktualizacje przeznaczone tylko na wybrane serwery. Oczywiście w tym wypadku raczej będzie to dodane na wszystkich ale na przykład w przypadku takich srebrnych skrzyń pirackich było inaczej, pojawiły się na moment w grze a informacji o nich nie było, padło wiele pytań jak je zebrać a koniec końców okazało się że są one przeznaczone tylko na serwery rosyjskie. Inny przykład to zmiana wyglądu hangaru i kilku innych zakładek(na 3D), informacja pojawiła się na angielskim forum i tylko na kilku serwerach amerykańskich można było to zobaczyć(akurat to było już dawno temu).

Nowy LoW na tych kilku serwerach został dodany w celu sprawdzenia czy nie powoduje problemów na zatłoczonych serwerach, nie ma informacji gdyż nie ma pewności, że nie zostanie to cofnięte.

Oczywiście jeżeli aktualizacja jest na serwerach PL lub testowym można o tym pisać:p. Jest też opcja pisania ogólnikami jak to wygląda na innych serwerach ale nie może być to pisanie w stylu: tak będzie i już.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

6. Odpowiedź została udzielona.

Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Skipper0pl

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.