Firefox problem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika tomtau, 14 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tomtau

tomtau User

od wczoraj nie mogę włączyć widoku 3D w firefoxie. na innych przeglądarkach nie mam tego problemu. czy ktoś wie jak można to naprawić ?

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Czy w Firefox są włączone automatyczne aktualizacje?

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

3. tomtau

tomtau User

Tak wszystko zaktualizowałem i dalej nic

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Nie o to mi chodzi. Firefox ma w sobie zaimplementowany mechanizm samoaktualizacji. Innymi słowy dba o to, żeby użytkownik pracował na najnowszej wersji przeglądarki. Aktualizacje mają to do siebie, że mogą wprowadzać pewne usprawnienia, a jednocześnie (niechcący) dorzucać pewne błędy. I tu szukam, czy aby aktualizacja nie wprowadziła jakiegoś błędu. Być może, że za np tydzień pojawi się aktualizacja, gdzie te błędy zostaną naprawione. Żeby utrzymywać ten trop jeszcze potrzeba kilku osób, które doświadczyły tego samego.

Możliwe też, że jest jakiś błąd ze strony flasha- Firefox i Chrome wykorzystują inne rodzaje wtyczek(PPAPI/NPAPI).

I jeszcze inny trop - błąd że strony twórców gry. Jednak wtedy błąd powinien być masowy.

Pozdrawiam
    MOD_ORZEŁ

5. tomtau

tomtau User

udało się przywrócić grę w 3D wymagało to aktualizacji sterowników grafiki! jednak nie wiem skąd wziął się ten problem przy grafice nic nie robiłem a do 2D przełączyło mnie samoczynnie po relogu

MOD_ORZEŁ lubi to.
  6. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Pisząc poprzedni post miałem zamiar wspomnieć o grafice, ale ją wykluczyłem. Dlaczego? Wydawało mi się, że jest to niemożliwe, aby przy tych samych sterownikach gra działała w 3D na 1 przeglądarce, a na drugiej już nie. Ciekawa sytuacja....

Skoro naprawione to pozwolę sobie zamknąć temat.

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.