Flash Player

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika virus704, 9 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. virus704

virus704 User

Witam. nie wiem czy tylko ja mam taki problem ale wyskoczył mi komunikat z tej strony
    https://www.blog.google/products/chrome/saying-goodbye-flash-chrome/
    <to nie fake>
    i moje pytanie brzmi : czy tez takie coś się wam wyświetliło ?
    i 2 pytanie bardziej do Administracji : Czy Darkorbit dalej będzie korzystać z Flash Playera ?

PS. jeśli coś przeoczyłem to z góry przepraszam :)

2. Wladimir50

Wladimir50 User

Flash kończy swoją działalność w 2020 gdzieś na początku roku o ile się nie mylę. DO nie będzie już korzystało z wtyczki flash powstanie klient gry, albo gra zostanie przeniesiony na inny silnik gry. Nic nam nie wystarczy jak tylko czekać do roku 2020.

3. virus704

virus704 User

Chyba że tak dziękuję za odpowiedz chociaż wolał bym mieć to info z pierwszej ręki :p od Admina

4. ViperΔ

ViperΔ User

a co to za roznica od kogo

5. virus704

virus704 User

Bo może administracja ma inne plany co do gry w 2020roku i jestem ciekaw jak to się potoczy dalej

6. virus704

virus704 User

7. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

@Cupak
    Proszę trzymać się tematu wątku.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

8. Cupak

Cupak User

A o czym ja napisałem ? Odniosłem sie do ogłoszenia o końcu wspierania technologi Flash dlaczego było tak dawno i nie ma efektów, ale jak widać nie wolno...

pozdrawiam,
    CUPAK

9. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.