Flower box

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika _RavDan_, 18 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _RavDan_

_RavDan_ User

Witam, co si stało z skrzyniami flower box? Będą jeszcze bo żadnej nie widzę na mapie.

2. izi932

izi932 User

są cały czas lecz tak zrobili że praktycznie ich nie ma ( taka mała ilość na mapie )

3. _RavDan_

_RavDan_ User

Dzięki za info, może uda mi się jakąś spotkać. Szkoda, że wcześniej nie chciało mi się zbierać

4. stworca

stworca User

niewiele straciłeś może jakiś dres do statku z kluczy jak już trochę grasz; badziew te kwaiaty i tyle chyba, że ktoś kolekcjonuje designy statków

5. vorilhon

vorilhon User

Witam! Ja tam jestem zad0wolony - z kluczy ok. 1,5 mln uri (wrota i amunicja), poza tym z surowców mnogość amunicji x3, sab, emp, min - ale zbierałem od początku, poźniej dopiero misje... Wszystko z kwiatków, warto było, super jak dla mnie!!!

Ostatnie edytowanie: 20 września 2020
    =Aspazja= i ~Outsider64~ lubią to.
  6. Bez urazy; bagatelizując pożytki ze zbierania kwiatów, wykazałeś się wyjątkową ignorancją. Jak wyżej napisał kolega vorilhon , dzięki Montowni uzyskać można było nie tylko designy do statków czy PETa, ale również elitarną ammo. Jestem w grze od 2009 roku, uważam, że aktualny event z tymi kryształowymi kwiatami, to jeden z niewielu w historii D.O.R, wyjątkowo korzystny dla rozgarniętych graczy. Osobiście nazbierałem kilkanaście tys. w/w K.K i jestem b. zadowolony z efektów. Stara szkoła; cierpliwość popłaca.

Ostatnie edytowanie: 20 września 2020
  7. =Aspazja=

=Aspazja= User

Też zbierałam, zarówno sama, statkiem ,jak i PETem, zanim jeszcze zmniejszyli ich ilość. Uciułałam naprawdę dużo, jak mój mąż. Opłaciło mi się.

vorilhon lubi to.
  8. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Odpowiedzi zostały udzielone i brak dalszych pytań od autora - zakładam kłódeczkę :)

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.