formacja dwóch włóczni - zasięg

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika │†│CΘNΔN│†│PL│, 10 listopada 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Wie ktoś jak najdalej można być od postawionej miny, aby formacja zadziałała na zwiększenie obrażeń 'Direct Damage' ?

Nie chodzi mi o podanie odległości w centymetrach, metrach ani parsekach, tylko o to czy można np. postawić tę minę na środku mapy, a potem stanąć sobie spokojnie w porcie...

2. Wydaje mi się że tak, najlepiej zrób test z jakimś znajomym czy kimkolwiek:)

3. No właśnie nie za bardzo mam z kim, a chciałbym to wiedzieć przed wyprodukowaniem.

4. D.A.R.E.K

D.A.R.E.K User

najprościej, to zagadaj na czacie w takcie gry, że chcesz cosik przetestować i szukasz chętnej/-go :)

5. Alfa.Star

Alfa.Star User

ta formacja nie zwieksza zasiegu tylko dmg i nie ma zanczenia czy stawiasz mine na tej formacji czy nie zasieg jest ten sam

6. Wiem że zwiększa DMG, ale mnie się rozchodzi o to czy odległość naszego statku od postawionej miny ma wpływ na to DMG - czy zwiększenie obrażeń zadziała bez względu na to gdzie będziemy się znajdować.

7. kris0211.

kris0211. User

O ile dobrze pamiętam, to nawet po zmianie formacji na inną bonus zostaje bez zmian. Liczy się tylko, czy postawiłeś minę na tej formacji (Ale mogę się mylić).

8. Alfa.Star

Alfa.Star User

testowalem na 2 minach roznica 10k dmg na jednej stalem (wieksze obrazenia) do drugiej podlatywalem 10k mniejsze. w wolnej chwili zrobie test na wiekszej probce teraz wrota sam rozumiesz :p

9. Kolega słyszał o "efekcie motyla"? :)

10. Hmm, trochę takie "na dwoje babka wróżyła". ;)

Przy tej samej ilości HP ?

Był taki film... :rolleyes:

11. Alfa.Star

Alfa.Star User

jutro potestuje ale tak przy tej samej ilosci hp

12. Niema czegoś takiego jak zasięg działania formacji. Mina powinna w chwili postawienia mieć formacje i inne bonusy z PP zapamiętane. Nawet gdy będziesz wylogowany.

13. Echh, chyba bez zmontowania i sprawdzenia samemu jak to rzeczywiście jest nie obędzie się...

14. Alfa.Star

Alfa.Star User

zaraz potestuje ziomek spokojnie :)

test 10 min 5 bezposrednio pod statkiem 5 powoli podlatujac - efekt taki sam identyczne dmg ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 14 listopada 2017
  15. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.