Formacja nietoperz za kredyty

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika PawelRzandzi, 20 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. A moim zdaniem nietoperz od czasu pojawienia się nowych formacji, stracił swoją świetność. Raczej ktoś, kto kupił szkoleniową nie nastawiał się na odkładanie urki na nietoperza. Mogliby zaplanować coś lepszego na kolejny rok, bo na ten moment faktycznie dołożyć 25k urki do szkoleniowej jest lepszym wyborem.

2. Donatan

Donatan User

to tylko 12% większy dmg,ale mniej osłon-25% .Wole mieć osłony.Kupie pewnie tez pierscień

3. A ja wolę stracić mniej ammo. Oczywiście szkoleniowa raczej dla ludzi bijących cokolwiek z x1 to nie jest, ale od x2 w górę z odrobiną sabu nie daje odczuć tych -25% osłon.

4. Oj nie pamiętam niestety :p Chyba tylko raz wymieniłem i i tak żałowałem xD

5. kris0211.

kris0211. User

1 uridium na 10 kredytów :confused:

6. A tak, zgadza się XD

7. Derwisz

Derwisz User

Kiedyś za Golca na handlu dawało się po kilkaset tys.kredek i pamiętam gracza,który koniecznie chciał wymienić 100k URI na kredki,bo potrzebował obstawić ;-) uśmiałem się po pachy,mógł kupić za 80k i jeszcze by mu zostało na 2 LF3 albo B-02 ,ale on wymienił i wtopił,bo to były czasy,gdy nie zwracali licytowanej kwoty.Cóż,tacy też się rodzą ;-))

8. Jak mamy już mówić o głupocie to gdy jeszcze byłem małym, śliniącym się kurdupelkiem co roku, o tej samej porze kupywałem doładowania do telefonu o łącznej kwocie 50 zł. Po co? Kupywałem Vegę xD Zawsze mnie niszczyli i zawsze przepadał mi statek. I tak oto proces powtarzałem chyba 3 lata. 150 zł u BP które chętnie wykorzystałbym na jakiś design profi :p

9. Kiedyś doładowywałem smsami ogromne kwoty bo "co to psc?"

10. MOD_JD

MOD_JD User

Brak aktywnosci, kłódeczka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.