Formacja Romb ile trzeba mieć osłony ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika 20Aniel00, 5 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. 20Aniel00

20Aniel00 User

Witam tak jak w temacie pytam sie ile trzeba mieć osłonki aby na sekunde regenerowało się 5 tyś osłonki i mam jeszcze jedne pytanie czy ona się regeneruje w walce ?

2. TM_Robson

TM_Robson Guest

Tak osłona regeneruje się jeśli walczysz i ktoś Cię bije. Z tego co mi się zdaje to 500 000 osłon potrzeba aby 5k się nam regenerowała.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

20Aniel00 lubi to.
  3. dert3496

dert3496 User

Za kazde posiadane 100k oslonek repa nam 1k na sekunde, wiec aby regenerowało 5k na sekunde trzeba miec 500.000 oslon :)

4. 20Aniel00

20Aniel00 User

aha też tak myślałem :/

5. Savnok

Savnok User

Kiedys byla usterka ze nie wazne ile miałeś osłonki , zawsze 5k repalo :rolleyes:

6. Andromeda5

Andromeda5 User

To nie była żadna "usterka" tylko celowo wprowadzony błąd w grze aby zachęcić graczy do kupowania tej formacji. Przypadkowy i niezamierzony błąd jest usuwany po kilku dniach, a właściwość osłony romb która regenerowała 5k osłony na sekundę niezależnie od ilości posiadanej osłony na statku trwał ponad rok czasu.