Formacja

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika greatbiceps, 18 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam,
    Mam golca, bije 5k na sucho z x1 mam apisa. Jedyna formacja jaką mam to romb. Moim planem jest wylicytowanie aegisa mam już daną kwotę którą chcę na niego przeznaczyć. Tak więc jaką formację mi polecacie jak będę latał aegisem i np.: bił kubiki

2. Najlepsza moim zdaniem to szkoleniowa, sam latam aegisem na tej formacji i fajnie się na niej lata :D

3. Adzeus

Adzeus User

Szkoleniowa jest dobra ale nie jeśli bijesz 5k na sucho, bo strata 20% osłony na start może Ci się prawdziwie ukazać. Co prawda na aegisie nie byłaby ona zła, ale mimo wszystko na Twoim miejscu najpierw kupiłbym serce, gdyż na ewentualnych wylotach, przeltotach to 20% hp i 10% osłon zawsze coś daje, a ta formacja w przyszłości jest niezbędna. Do cubików przy Twoim dmg polecam zostać przy rombie.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.