formacje dronów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Donatan, 16 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Jaka formacja

Ankieta zamknięta 16 października 2015.
  1. koło

33,3%
  2. pierścień

66,7%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Donatan

Donatan User

mam 32pp,10 lf-4,prawie full havo,3 herki.Chodzi mi o te nowe formacje,mam szkoleniową.I tu pytanie moje jaką kupić następną
    koło czy pierścień(cdd zbieram na spokojnie).

2. BA_THOR

BA_THOR Guest

Ja będę staroświecki i doradzę Ci zbieranie uridium na PP, Zety [by zdobyć Havoci i przy okazji klucze na event na LF4] oraz ulepszenia. Formacje te nie są nadzwyczajne, więc ich zakup można odłożyć. Większy efekt i oczywiście stały będziesz miał z tego co wymieniłem, a formacje w sumie nic nie dają.

Pozdrawiam
    BA_Thor

3. lepiej potem formacja , teraz zrób po kolej PP i wrota Zeta itp. :)

4. Ja mam 33 pp i daje rade Zainwestuj w Zety/Kappy potem formacje
    A najlepiej jak możesz zrób większy przelew i składaj! :))))

Pozdrawiam

5. Donatan

Donatan User

ja pytam o formacje,a pp zrobie jeszcze do 37 wiec starczy.Co do havo brakuje jednego.zeus mam 13/45.Więc pytam o formacje
    koło-567 zamiast 540 opłaca sie?raczej tak
    pierścień-120% więcej osłon,opłaca sie tak!
    robię teraz alfe,bete i gamme,wszytko jest na bazie,tylko zrobić

6. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Moim zdaniem powinieneś kupić formację koła, bo można bardzo łatwo uciec przed upierdliwymi graczami czy dogonić statki typu speedhead czu pussat'a ;) Formacja pierścienia też jest dobra więc może warto zainwestowac uridium na te dwie formacje ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

7. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.