Frachtowiec Demanerów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AishavasNeemanarRayya, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Na jakich mapach ten NPC się pojawia?

2. 1-3, 2-4 i 3-4 w różnych kolejnościach

3. Zapytam tutaj, żeby nie zakładać nowego tematu.
    W misji na herculesa muszę zaatakować demanera pierwszy, żeby mi zaliczyło? Ubiłem już 2, a w misji ciągle 0/5.

4. kris0211.

kris0211. User

Tak, musisz być pierwszy. Za każdym razem.

5. Co za bezsens. W dzienniku jest wyraźny wpis: "Zniszczyłeś statek obcych typu "DemaNeR Freighter", a w misji pisze: "Zniszcz DemaNeR Freighter". Zaznaczenie go jako pierwszy graniczy z cudem (przynajmniej na moich 3 fps przy takiej liczbie osób). Powinno naliczać przy każdym zniszczeniu, w końcu to alien grupowy.

kris0211. i Zumir lubią to.
  6. Dokładnie tak jak piszesz jest to alien grupowy, załóż grupę z 8 osób i jest duża szansa że ktoś jako pierwszy go zaznaczy.

7. Czy to miała być jakaś ironia?
    Mówiąc "alien grupowy" miałem na myśli aliena, którego biją wszyscy i wszyscy dostają nagrodę.

8. Nie wiem czy kolega ironizował ale ja spróbuję. Ta nagroda za tę misję jest wprost proporcjonalna do niemożności wykonania tej misji. I DO o tym wie dlatego jest taka jaka jest. :)

9. Goro^^

Goro^^ User

Nie wiem o co wam chodzi... Jest z nim tak jak z innymi alienami...
    Za kubika też rangi nie dostajecie jak jest kogoś, z demanerem tak samo.

Misja jest trudna, ale do zrobienia :)
    Dziś jeszcze skończymy mam nadzieje :D

10. Nieuważnie przeczytałeś. Chodzi "nam" o prawdopodobieństwo zaznaczenia "na siebie" tego aliena przy lagach jakie wystepują w tym momencie. Kubika raczej nie ma problemu zaznaczyć (i to jest ciekawostka) nawet jak bije kilka osób. Swoją droga czy ktoś odważy się wytłumaczyć ten "fenomen"? Lagi i "zerowy " fps przy demanerach za to przy kubiku jako takie lagi nie wystepują.

11. Goro^^

Goro^^ User

O lagach niestety nic nie powiem, bo ich nie mam. Latam na najniższych i 40fps jest jak demaner leci i jak walczymy o skrzynki.
    Mam już 4/5 w misji, więc da się :)

12. 40 FPS to nie 0-5 FPS.

13. SλώczγK

SλώczγK User

heh od 2 godzin latam z grupą 8 osobową i ani razu jeszcze nie ubiliśmy do misji a prawie same SFE w grupie śmiech :p

14. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ja dzisiaj zrobiłem jedną misję (tą z dominacji, bo zostały mi 4 demanery d ubicia) i już kończe tą nową misję. Więc będą w 2 - 3 dni 2 herki :p:p

15. A możesz mi łaskawie powiedzieć jakież to masz łacze? Bo chyba nie uwzględniasz tego że nie każdy może mieć neta rzędu "tysiąca" Mb/sek.

16. SλώczγK

SλώczγK User

kolejny dzień zmarnowany w 8 osobowej grupie mimo że raz go zaznaczyłem i palił się na czerwono to go nie zaliczyło dramat z tym zaznaczaniem ;)

17. W żadnym wypadku ironia. Misja jest bardzo trudna, sam ją robiłem 8 godzin w 8 osób - istna męczarnia.

Żeby było więcej FPS ustaw wszystko czyli jakość grafiki tło statki itd. na poziom niski, w interfejsie wyłącz pokazuj surowce, pokazuj drony - to powinno zwiększyć FPS.

Na koniec mała podpowiedź - 8 osób to nie wszystko - musi być w grupie Citadela, a nawet dwie która ma funkcję przyciągnij atak, gdy pojawia się Demaner jak najszybciej ją włączamy (w innych grupach mogą być też Citadele) i jest większa szansa że ktoś z grupy jako pierwszy go zaznaczy.

18. ja w jeden dzien zrobilem ta stara misje i nowa, nie sa trudne, wystarczy grupa i tyle

19. Goro^^

Goro^^ User

Zwykłe orange. Misje zrobiłem już w niedziele, kiedy było najwięcej ludzi. W tygodniu to już wgl nie powinno być problemów z nią.

20. No chyba nie takie zwykłe. Mój net nie pozwala nawet na osiągnięcie parametrów Twojego internetu.
    W tej grze "problemów" to nie powinno być już przynajmniej od 3 lat a jednak występują. I jak to na blogu było napisane "niektóre są tak głeboko zakorzenione że nie ma możiwości usunięcia jednego błedu bez spowodowania kolejnych". :) Osobiście bardzo mnie to rozbawiło...Wymienią mi w warsztacie koło w samochodzie za to zepsują hamulce. :)))

Ale że to OT pozwolę sobie na tym zakończyć.

Moderatora(ów) proszę o wyrozumiałośc dla tego posta.

SλώczγK i kris0211. lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.