Frachtowiec Demanerów

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AishavasNeemanarRayya, 17 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jestem na tyle "zdolny i zaradny", że systemową rozdzieloczść ekranu zmniejszyłem na minimalną. I co? I nic. No cóż, hercules mnie ominie :rolleyes:

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie ominie ;) Wyłącz drony i przede wszystkim nicki

3. Zumir

Zumir User

Nicki i drony niech będą, największy spadek fps powoduje wyświetlanie zadawanych obrażeń, mi samo to pomaga niż cała reszta

4. Powiem tak:
    Gram w tą grę nie od dzisiaj i takich podstaw nie musicie tłumaczyć. Wiem co to ustawienia. Mój komputer zwyczajnie nie jest w stanie uciągnąć tej gry x_x

5. SλώczγK

SλώczγK User

niestety trzeba czekać i mieć nadzieje że w piątek już będzie znacznie mniej osób z tą misją i może wkońcu się ją uda zrobić :mad:

6. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

tu akurat nie chodzi o spadek fps, ale o to, żeby łatwiej było kliknąć, bo jest mniejsze zamieszanie na ekranie
    no to niestety nic nie poradzę:( Ale może koledzy z grupy będą mieli szczęście i klikną jako pierwsi;)

7. Sawczyk Przyjacielu - kołuj cytadelę i w sobotę ją zrobimy:p

8. SλώczγK

SλώczγK User

haha Przyjacielu jak mi dasz kredki bo kilka dni temu wydałem prawie 900 mln na bosterki a takto by była cytka :D

9. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.