Galaktyczne Zmagania 4/2023

Temat na forum 'Dyskusje na temat gry / Informacje zwrotne' rozpoczęty przez użytkownika TL_Eviana., 12 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. GrelikPL

GrelikPL User

może inaczej .... niech klany mieszane zostaną ale mapy rodzime chronią graczy z tej samej frakcji bez względu na przynależność klanową. Za strzelanie do graczy własnej firmy na mapach firmy rodzimej dostaniesz - poważania.

-dshh14- i Cupak lubią to.
  2. -.Grucha.-

-.Grucha.- User

dobrze piszesz ale oszusci nie powinny zabierac glos jak 775 C* i jescze wielu innych co uczciwosc w ich slownictwie nie wystepuje

3. TraluMrozu

TraluMrozu User

Dokładnie mówimy STOP!!! oszustom xD

4. *ice*.

*ice*. User

to nie jest ranking, to jest lista aktywności botów

-dshh14- lubi to.
  5. Ric0

Ric0 User

naprawdę nie wiem po co robić te eventy na których wszyscy oszukują jedni ponabijali sobie prawie 3.000 punktów na lewych kontach drudzy robią sobie cele bijąc swoje konta szkoda gadać moglibyście w końcu puścić szalone kubikony na których nikt nie oszukiwał a przynajmniej się każdy o nie bił

6. quenn

quenn User

Witam. Zwracam się z miłą grzecznością, czy ktoś dostał bana w tym dzisiejszym dniu bez powodu? Ponoć ponad 400 kont zostało zbanowanych, dlatego wiem jedno to, że w czasie eventu Galaktycznego Zmagania wypadły z rankingu i nie wiem jak to się stało. Zastanawiam się o co w ogóle poszło... Z miłą chęcią chciałabym się dowiedzieć jakiejś informacji. Byłabym wdzięczna. Pozdrawiam.

7. nie rycz XD