Gdzie sa te nowe statki ...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ***rafcio3***, 25 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tak jak w temacie,gdzie są nowe statki,na 1 stronie gry jest napisane,że będą 3 nowe statki do produkcji

2. były wczoraj potem był bug i zabrali jak naprawią tak za miesiąc to dadzą
    akurat połowie serwera bany sie pokonczą
    ja tam sie nie martwie nie moje konto (tylko BP ) to sobie sami bana dadza :D
    i wtedy niech graja sami :p

=Aspazja= lubi to.
  3. ViperΔ

ViperΔ User

Wyłączyli te statki z montownii na jakiś czas dopóki nie naprawią buga i nie zbanują wszystkich tych co robili te misje pewnie. :)

4. Zapewne zejdzie im to jak z misjami czyli około 8 miesięcy :p

5. termi330

termi330 User

Statki mają wejść ponownie do montowni w po niedzieli, ponieważ był ten exploit cały na tą misję i teraz tam coś dopracowują jeszcze.

6. Dobrze wiedzieć

7. Brawo BP naprawili misje. HIP HIP hóra. jestem dumna.

8. .GAMER.

.GAMER. User

te nowe statki , nie sa czyms na co czekam ,nie ma sie czym podpalac testowalem na serw test

9. .GAMER.

.GAMER. User

przydalo by sie mniej lagow to powinno byc celem jak tak bedzie dalej gra chodzila szukam innej,szkoda wpakowanej kasy

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.