Gdzie są????

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kadet1960, 11 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. to dlaczego w kalendarzu sa na caly tydzien

2. shadow731

shadow731 User

Chodziło mi o te mocki, Venom ma 5 sekund dłużej a zadaje mniej obrażeń niż Cyborg?

3. Cupak

Cupak User

Sorka mój błąd poprawnie powinno być tak, pomyliłem się bo 180 sekund to było kiedyś ale dla cyborga 120 sekund jest dla Venoma:

Mocka cyborga jest co 270s + 30s = 300s x 10 co daje 50 minut
    Mocka venoma jest co 120s + 35s = 155s x 19 czyli 49 minut

Mocka Venoma jest prawie 2 x słabsza (tylko 180 000 DMG), ale się prawie 2 szybciej respi więc czas ubicia Skolla będzie taki sam jak w przypadku Cyborga

4. cyborg teraz ci ubije statek

5. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Ponieważ gdy przestaną być w kalendarzu również ci którzy nie zrobili nie będą mieli misji.
    Nie są to wrota cykliczne jak Tunel Of Terror czy Vortex of Terror
    Pozdrawiam
    MOD_M4

6. Zakrzagg

Zakrzagg User

Czy skończenie tych wrót w weekend (kiedy są podwójne nagrody z GG) da mi też dwa razy LF-4? :D

7. to dlaczego graczy wprowadzacie w blad jak nic nie potrtaficie

8. Cupak

Cupak User

Robiłem je w sobote albo niedziele 2 grudnia w wyniku błedu gry i dostałem tylko 2 cześci do kronosa zamiast 1, ale nagrody inne takie jak LF4 czy URI były takie jak we zwykłe dni.

9. RedCat313

RedCat313 User

a mi sie hard nie pojawiły...

10. shadow731

shadow731 User

Miałeś rację, zszedł za 10 razem :)

Cupak lubi to.
  11. HelloItsMy

HelloItsMy User

robilem wrota 11 grudnai otrzymmalem niby 2 czesci do kronosa ale dalo mi tylko 1 BP twierdzi ze dostalem za inne wrota czesc ktora juz mialem ale nigdy nie bylo tak ze dalo czesc do kronosa ktora sie mialo tylko inna dawalo wiec nwm co to za blad jest

12. shadow731

shadow731 User

Muszę Cie zmartwić, wylatują niestety części które już są

13. HelloItsMy

HelloItsMy User

a nie powinni xD tak samo jest z boxami eventowymi BP daje na 1 dzien ludzie kupuja podwajacze a na drugi dzien juz nei ma i tak za kazdym razem gdy ludziom sie podwajacze koncza to jest wyludzanie pieniedzy xD

14. shadow731

shadow731 User

Racja :D części do wrót w kociołku też nie powinny lecieć te same :D a z zielonych skrzynek jakieś badziewie, to jest wyłudzanie moich kluczy i urki :D

15. MOD_Artemida

MOD_Artemida Guest

Zamykam
    Brak aktywności
    pozdrawiam
    MOD_Artemida

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.