Gdzie te misje ??

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Krzysioo67, 11 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Witam wszystkich.
    Przestały mi się pokazywać misje specjalne. Od początku tego eventu miałem codziennie po jednej, te dla "zdrowych", tych dla "zarażonych" nie miałem, nawet jak jako zarażony otwierałem Kontrolę misji. Dziś nie mam żadnej. Pojawiły się tylko jakieś nowe w Misjach normalnych.
    Czy muszę jakoś odblokować misje specjalne żeby uzyskać dostęp do kolejnych. W FAQ pisze że ma być ich razem 15.
    Pozdrawiam.

2. Andromeda5

Andromeda5 User

Musisz być zarażony ("mieć zielonego gluta na sobie") aby Ci się pojawiły.

3. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Przecież wyraźnie napisałem że tak robiłem.

4. Ja dzisiaj miałem tylko misje dla zarażonych a dla zdrowych nie wiem wcieło !!:mad:

5. Mi też, czyli wszystko jest w porządku.

6. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Trochę to wszystko dziwne(czyli jak na BP normalnie).
    Dlatego wysłałem Ticketa.
    Może to coś pomoże.

Edit: Dostałem odpowiedź na ticketa. Z wiadomych względów nie mogę jej zacytować. W dużym uproszczeniu, "wszystko jest OK".
    Chociaż mam wątpliwości.
    Pozdrawiam

Ostatnie edytowanie: 11 maja 2015
  7. Jejku zaloguj się na mapę, podleć do kontroli misji i wybierz zakładkę "misje akcji specjalnej" - tu dostaniesz misję dla "zdrowych".
    A jeśli chcesz druga misję, tą dla zarażonych, wpierw się zaraź np. podnosząc zarażoną skrzyneczkę bonusową i wtedy podleć do kontroli misji i wejdź w zakładkę "codzienne misje" i tu Ci się pojawi misja dla zarażonych.

co w tym trudnego? u mnie nie ma żadnych problemów z misjami, wszystko działa i zalicza mi każdą.

8. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Przeczytaj mój pierwszy post. Robiłem już dokładnie tak ja proponujesz, dodatkowo próbowałem tego nie tylko na x-1 ale również w Kontrolach Misji na pozostałych mapach. I nic. A jako odpowiedź z Pomocy dostałem wyjasnienie że przecież nigdzie nie jest napisane że misje specjalne muszą się pokazywać każdego dnia. Zobaczymy co będzie dzisiaj.
    Pozdrawiam wszystkich cierpliwych do tej gry.

9. Witam,mam ten sam problem,,nie pojawiają mi się akcji specjalnej ,,czy jest tu jakiś MOD który pomoże rozwiązać ten problem

10. Vastoy

Vastoy User

Mi się pojawia dla zarażonych ciągle ta sama misja na 1000 amunicji. Event tylko po to, aby ludzie kasę wydawali. -.-

11. LaserFire3

LaserFire3 User

Żeby odblokować kolejne misje musisz zrobić poprzednie…

12. Hmm ,wszystkie możliwe czyli zrobiłem aż dwie ,,, i nic nowe się nie pojawiają ,,chodzi mi szczególnie o misję dla zdrowych

13. Vastoy

Vastoy User

Ależ ja już zrobiłem, nawet osiągnięcie dostałem za 5 misji dla upośledzonych. I ciągle te same misje mi się pojawiają.

14. mi od kilku dni tylko pojawiaja sie misje dla zarazonych a dla drowych ni ma bata zeby sie pojawily a przez 3 dni poczatkowe normalnie mi sie pojawialy misje dla zdrowych po czy wsiakly jak woda w gabke

15. DracoNkP

DracoNkP User

A czytaliście faq?? tam jest jasno napisane, że jest więcej misji dla zarażonych niż dla zdrowych.

16. Krzysioo67

Krzysioo67 User

U mnie już się pojawiają i jedne i drugie.
    Może to trochę irytujące ze BP odeszło od wcześniejszego sposobu wprowadzania misji specjalnych, ale najważniejsze że są.
    Pozdrawiam

17. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.