Gdzie te wrota ? Gdzie podział na słabe i mocne misje specjalne ?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika *RONIN*, 21 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *RONIN*

*RONIN* User

Odwiedziłem mapę rodzimą w poszukiwaniu wrót ,,Atak zabójczych PET-ów" a tam pusto......

W ofercie miałem tylko jeden rodzaj misji /łatwizna/ i nie wiem czy wykonałem misję dla słabych czy dla mocnych, bo drugiego rodzaju brak.

Pytam o dwie sprawy w sposób jednoznaczny zadeklarowane na stronie tytułowej serwisu.....

2. Jeśli masz 5-13lvl to była misja łatwa :p
    Misje trudne są dostępne tylko powyżej 14lvl
    Zapewne podział polega na tym że dostępne będzie tylko 14 misji łatwych lub trudnych i na tym koniec. Co do wrót dodadzą je zapewne gdzieś w połowie eventu i będą do zrobienia tylko raz. Ale to moje zdanie co ja tam wiem ^^

3. *RONIN*

*RONIN* User

Z wielkim trudem dobijam do lvl'u 21 :)
    Więc pewnie ta łatwa misja była misją trudną / jeśli masz rację w tym, co piszesz/ :)

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Misje łatwe są dla osób od 5 do 13 lvl, a powyżej 14 są misje trudne.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Wrota pojawią się w niedzielę 27.09.2015 więcej informacji w >FAQ<

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

6. Brak aktywności w temacie. Zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.