Ogłoszenie Gdzie?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -gustaf-, 4 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ColdGuard

ColdGuard User

Mam małe pytanko do Zespołu BP. Mianowicie chcę się dowiedzieć czy aktywujecie ten kod (DOSUPERSUNDAY), jeśli problemy z CAPTCHA zostaną rozwiązane? Wiecie.. 200 energii to zawsze coś, tak samo RSB. Pytam z czystej ciekawości, proszę o odpowiedź.

Kokpid lubi to.
  2. Jest aktywowanytylko ze ten kod dziala tylko w niedziele

3. Ghost_User

Ghost_User User

Być może naprawią wszystko z tym kodem w czwartek. Tak jest napisane w temacie Obecne błędy.

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Szanowni Gracze,
    @misiek936533 gdyby to były puste słowa nie pisałbym ich ;)
    @OgorAS nie zgadzam się z tym co napisałeś. Jak napisał @Adalon kod jest jak najbardziej poprawny tylko błąd z captchem pwooduje, że nie możemy go realizować.
    @ColdGuard -odpowiadając na Twoje zapytanie posłuże się z oficjalną informacją z discordu, w której jeden z Community Menagerów poinformował, że kod zostanie przedłużony albo zostanie Nam to dopisane do konta jako bonus podczas logowania.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

ΛVΛLΘΠ lubi to.
  5. -gustaf-

-gustaf- User

Macie problem z realizacja kodu a ja w ogole go nie dostalem (chyba ze jest gdzies zabunkrowany a ja nie umiem szukac).Czy w takim wypadku pisac do PT.Prosze o odp. ktoregos z MOD-ow.

6. gigamen

gigamen User

7. Ghost_User

Ghost_User User

Kod działa, dziś zrealizowałem. Energię zdążyłem wydać.

8. -gustaf-

-gustaf- User

9. gigamen

gigamen User

Ale KOD DZIAŁA, do 12 lutego przedłużyli, od dzisiaj powinien ci wejść bez problemu, sam dziś zrealizowałem.

-gustaf- lubi to.
  10. -gustaf-

-gustaf- User

Kod moze dzialac sobie tylko ze ja nie dostalem zadnego kodu i napisalem ci ze sprawdzalem tam gdzie poleciles juz nieraz ale tam nic sie nie pojawilo.

11. gigamen

gigamen User

A co tu do dostawania?
    Po prostu wejdź w zakładkę kupony, wklep kod DOSUPERSUNDAY, zaznacz tą durną captchę i gotowe

-gustaf- lubi to.
  12. -gustaf-

-gustaf- User

Dzieki.Nieuwaznie czytalem i spodziewalem sie czegos innego.Milej gry.

13. gigamen

gigamen User

Myślałeś zapewne, że kod każdy musi dostać indywidualnie na e-mail albo inną pocztę:rolleyes:
    Również życzę miłej gry:)

14. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Brak aktywności.
    Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.