Pomoc techniczna generatory

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika glajt, 17 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. glajt

glajt User

po zmianie mapy ,tracę ulepszenie generatorów ,

2. Ten temat już istnieje i zostało objaśnione kto i dlaczego boryka się z takimi problemami.Czytaj forum,pozdrawiam.

3. Zosiaczek

Zosiaczek User

Słyszałam, pewnie plotki, że w nowym roku 2021 czy pod koniec tego pojawi się nowa osłona mocniejsza od B03.

Ankalagon lubi to.
  4. Masz fantazję :D.Nie słyszałem takich plotek jeszcze hahahha.Jest odpowiedni temat na forum odnośnie takich informacji :p .pt . "Absurdalne pomysły " ;)

kris0211. lubi to.
  5. Mam problem z petem; gdy zaczynam grac ikona teta sie wyswietla , po chwili niknie nie mozna załączyc nic ; laserow , zbieracza ani handlowca,!!! co jest?? wszystko sprawdzalem , najlepije aby nic nie aktualizawali

6. Może wypił wszystkie paliwo:p

7. Mam problem z zalogowaniem z jakiej kolwiek przeglądarki jak również z clienta mogę tylko z telefonu Przez pufina

8. ma rzeszło 40tys

ok juz naprawili ... dzieki

Edycja Eviana: Posty połączone

Ostatnio edytowane przez moderatora: 25 sierpnia 2020
  9. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

wyczyśc przeglądarkę, gdyby to był problem ze strony gry, to byś się na tel nie zalogował

10. warrriat

warrriat User

Nie jesteś się w stanie zalogować czy również nie działa ci strona darkorbit?
    Jeśli to drugie to sprawdź czy nie masz żadnej aktualizacji windowsa do zrobienia. Ostatnia zmieniała coś w ustawieniach sieciowych. Sam nie mogłem instalować pewnych plików/programów bo aktualizacji wszystko działa poprawnie.

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2020
  11. Ankalagon

Ankalagon User

A jak wyczyścić ciasteczka z klienta proponowanego przez BP do gry DO?

12. Już naprawiłem przywróciłem do stanu fabrycznego

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.