Blad GG i kupowanie za Uridium

Temat na forum 'Pytania techniczne, problemy, bugi' rozpoczęty przez użytkownika AleJazda, 3 lipca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AleJazda

AleJazda User

co to jest za błąd jak klikam we wrota za uridium to tnie tak ze szkoda gadac a jak klikam za energie to idzie plynnie
    drugi blad jest jak kupuje cos za uridium to albo dlugo kupuje albo kupuje ale nei dostaje to co kupuje a uridium zabiera przy kazdy zakupie
    zamiast dawac jakies nowe `smieci` za przeproszeniem to byscie wzieli sie za naprawianie beldow i bugow

2. WczorajszY

WczorajszY User

z wrotami mam podobny problem pewnie temu ze gram na kliencie z zakupami nie spotkało mnie co takiego spróbój grac na przegladarce poszukaj na yt jak grac na niej bez klienta.

3. AleJazda

AleJazda User

gram na przegladarce wlasnie ale to nei ma znaczenia czy klient czy przegladarka bo na innych serwerach zagranicznyc wszystko dziala elegancko gg tez ladnie sie klika a to jest Polski serwer PayTooWin

4. warnery1

warnery1 User

Problemem jest też to, że złożenie wrót obecnie potrafi trwać dłużej niż ich zrobienie, po kliknięciu trzeba czekać 15s do nawet 1,5 min. Coraz mocniej zniechęcająca jest ta gra, co powoduje, ze coraz mniej w nią gram i już nawet nie kupuję premki, bo nie ma po co.

Nathersis lubi to.
  5. Nathersis

Nathersis User

Serio na innych serwerach śmiga normalnie? A to beczka, jak zawsze nasz serwer najlepszy xD

6. warnery1

warnery1 User

Akurat na innych serwerach, przynajmniej pve i ge1 jest to samo, tak, że to raczej problem globalny

7. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

zgłoszone do progrmistów

8. Nathersis

Nathersis User

Nie ma to jak dać event gdzie trzeba zrobić wrota kilkanaście razy by móc złożyć w montowni 1 przedmiot, podczas gdy ja 1 wrota składam już 30min, tylko po to by potem w 10min je zrobić i znów 30min składać, żenada

9. Groovkoyad

Groovkoyad User

30 min to i tak dobrze, ja dzisiaj zete składałem 1,2h, nie da sie już normalnie grać :mad: