Ghost_User

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ghost_User, 18 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ghost_User

Ghost_User User

Ale nie było żadnych problemów, prawo Galaktyki nie reguluje tego, a my znajdujemy się poza terytorium Ludzkim.

2. gigamen

gigamen User

Niby racja, ale lepiej nie ryzykować.
    Co z prośbą o niestrzelanie? Odpowiedzieli coś?

3. Ghost_User

Ghost_User User

Nie. I to mnie niepokoi.

4. gigamen

gigamen User

Może aktualnie rozmawiają z Veniri i nie mogą odpowiedzieć? Obserwujmy ich...

5. Ghost_User

Ghost_User User

Zwiększam prędkość. Vega leci za nami. Nie byliśmy wcześniej karani, więc nam to pewnie odpuszczą - policja nie powinna nawet nas tu zatrzymywać.

6. gigamen

gigamen User

Spróbuj jeszcze raz nawiązać łączność. Jak nie wypali, użyj języka międzyrasowego. Mam pewne podejrzenia... Niepokojące podejrzenia

7. Ghost_User

Ghost_User User

Tylko ludzie mają policjne vegi, a gdyby przechwycił je np. Saimon to wiele by nie zdziałał.
    Rozłączono.
    ...
    Połączenie ponowione. Prośba o zostawienie statku w statku nadana tym razem w SJM (Standardowym Języku Międzyrasowym).

8. gigamen

gigamen User

Poczekajmy na odpowiedź.
    W razie czego mam pomysł

9. Ghost_User

Ghost_User User

Przedstaw mi go.

10. gigamen

gigamen User

Policyjne vegi nie mają przyciemnianych szyb, mają inną technologię chroniącą przed nadmiernym światłem.
    Nie sądziłem, że zoom w kamerach dokowania kiedyś się przyda.

Rozumiesz o co mi chodzi?

11. Ghost_User

Ghost_User User

Zobaczymy kto siedzi za sterami?

12. gigamen

gigamen User

A przynajmniej spróbujemy.
    Spróbuję wycelować kamerą, ale może być ciężko, mają małe pole widzenia. Przekierujmy część mocy z napędu do kół zamachowych, przyda się stabilizacja

13. Ghost_User

Ghost_User User

Obracam statek oraz wyłączam silniki stabilizujące - utrzymamy swoją prędkość względem planety. Dzieli nas od niej jakieś pół miliarda kilometrów. Gdybyśmy odpalili napęd WARP bylibyśmy tam najwyżej po minucie.

14. gigamen

gigamen User

Już prawie...
    O, mam to.
    Dziwne, niby za sterami siedzą ludzie, ale nie wyglądają normalnie. Przesyłam ci obraz.

15. Ghost_User

Ghost_User User

Ludzie (+ Streunery), Piraci, Veniri, Sibeloni, Lordakie/Lordakium, Kristalloni (na upartego, ale jednak), Imperialni - Te rasy są humanoidalne. Chyba to pirat.

16. gigamen

gigamen User

Skąd wiedzieli, że tu lecimy? Gdzieś na pewno jest podsłuch. Mogę odpalić wewnątrz statku coś podobnego do EMP, ale będzie trzeba całkowicie wyłączyć całą elektronikę. Podtrzymywanie życia również

17. Ghost_User

Ghost_User User

Na pokładzie statku jest wystarczająco dużo tlenu aby wytrzymać 10 minut bez LSS (Life Support System). Odpalaj.

18. gigamen

gigamen User

Wyłączyłeś absolutnie wszystko?
    Ładowanie... To długo nie potrwa

19. Ghost_User

Ghost_User User

Tak.

20. gigamen

gigamen User

Ok.

Już prawie...

Poszło, możesz włączać systemy, zacznij od broni, trzeba ich rozwalić