Ghost_User

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Ghost_User, 18 grudnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ghost_User

Ghost_User User

Będę musiał się zastanowić i dobrze zaplanować projekt, bo nie chcę by coś wybuchło w takim miejscu koło mnie.

2. gigamen

gigamen User

Zdobyte plany chyba ci pomogą

3. Ghost_User

Ghost_User User

1. Sprzedałem je.
    2. Miną lata zanim to wielkie działo wytworzą firmy, więc czego oczekujesz od tej stacji?
    3. To coś jest tak potężne, że zapewne nie mamy przed tym żadnej ochrony. Powinniśmy ją opracować.

4. gigamen

gigamen User

Chodziło mi o plany ulepszonych railgunów o których wspomniałeś

5. Ghost_User

Ghost_User User

Aha, faktycznie. Przechowuję je w laboratorium.

6. CADD

CADD User

Przeczytałem dwie strony rolplaya i rozumiem co się dzieje cd. Obecny i na tym temacie, melduje sie

7. Ghost_User

Ghost_User User

@gigamen myślę że możemy zrekrutować nowego członka załogi.
    @CADD podaj swoją pozycję (system, planeta, ew. stacja). Nie oczekuj epickiego statku - prawie go rozwaliłem podczas taranowania innego statku podobnego wielkością. Przylecimy myśliwcem. Na szczęście może on lądować na planetach.

8. gigamen

gigamen User

Możemy, zobaczymy jak nam wyjdzie.

9. Ghost_User

Ghost_User User

Na razie czekamy na jego sygnał. Możemy dalej eksplorować stację. Teraz chyba idziemy do laboratorium?

10. gigamen

gigamen User

Prowadź

11. CADD

CADD User

Nadaję na wszystkich częstotliwościach, zostałem zaatakowany w okolicach Kalisto w układzie słonecznym, statki nieoznaczone, zapewne pirackie, proszę o pomoc! Oferuję 10.000 sztuk uridium grupie która mnie uratuje. Nie wiem jak długo wytrzymam, proszę o wsparcie. Moje osłony się nie regenerują.

(Tutaj wiadomość powtórzona jest 3 razy)

Ostatnie edytowanie: 23 stycznia 2018
  12. gigamen

gigamen User

(Odpowiadam na wiadomość)
    Tutaj prywatna stacja, jak liczne są siły pirackie?

13. CADD

CADD User

<nawiązywanie łączności> boje się ze podsluchują. Niezależnie od ilości z Interceptorami dałbym sobie radę. Problem jest taki że kręci się tu pewien Goliath... on używa amunicji radioaktywnej, bez osłon które mam uszkodzone nie jestem w stanie z nim walczyć. Co gorsza Interceptory wcale go nie atakują. Ukryłem się wśród kilku większych odlamów skalnych. Gdy wyleci to będę wystawiony na strzał.

14. Ghost_User

Ghost_User User

@gigamen myślę że wracamy. Do myśliwca!

15. gigamen

gigamen User

Już w nim siedzę
    (nadaję wiadomość) już lecimy, schowaj się w bezpiecznym miejscu, ratunek jest w drodze (koniec wiadomości)
    Czas ponownie pokazać piratom, że zadarli ze złymi pilotami!
    Hipernapęd gotowy

16. CADD

CADD User

<nadaje odpowiedź> i tak nigdzie się nie ruszam stąd

17. Ghost_User

Ghost_User User

Skok w nadprzestrzeń. Tu nie musimy się martwić odległością od stacji.
    ...
    Wchodzimy na orbitę planety : Jowisz w systemie : Sol
    Lecimy we wskazane miejsce. Widzę tam piratów. Phantom to niezły statek. Ma 4 działa LF-4, 7 dział jonowych i 1 railguna, ale o ograniczonej mocy.

18. gigamen

gigamen User

Kurs na Kalisto. Nie mamy WARP, więc lot chwilę potrwa.
    Możemy ustawić rozdział mocy na adekwatny do sytuacji.

19. Ghost_User

Ghost_User User

Jesteśmy prawie na miejscu. Faktycznie to Interceptory i Goliath. Damy sobię radę z Interceptorami, ale mam wątpliwości co do golca. Statkiem Ghost Mk2 na pewno byśmy go rozwalili. Moc do broni, część do osłon.

20. gigamen

gigamen User

Tym razem niczego nie taranuj.
    Mam plan, najpierw wyłączmy golcowi bronie i rozwalmy Interceptory, potem zostanie Goliath

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.