Glob. Europa 7

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ¤Ω¤MANIO¤Ω¤, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. poszukuję klanu bądź chętnych graczy do wspólnego założenia na serverze Global Europa 7

2. -_hudy_-

-_hudy_- User

Witam.
    Zapraszam do klanu [¥] The Last Hunters™ , wprawdzie jest to jedyny aktywny Polski klan na tym servie tak więc dużego wyboru nie masz :D, klan może i nie jest liczny ale zawsze możemy na siebie liczyć, Wszystko co powinieneś o nas wiedzieć to to że klan liczy 8 członków
    poz klan- 110
    Firma - EIC
    dyplomacja jak dla nas odpowiednia :rolleyes:
    Zapraszamy:)

3. ja niestety jestem firma mmo, co mogę od was zyskać jeśli przejdę na EIC ? nie mogę was wyszukać proszę o kontakt jakiś na priv

4. MINIPT

MINIPT User

ja tez gram na mmo jak cos to pisz

5. -_hudy_-

-_hudy_- User

Dla nas firma jest bez znaczenia, choć przyznam że ułatwiło by to nam wspólną grę , nie mniej jeśli postanowisz do nas dołączyć wszystko obmówimy na spokojnie i sam zdecydujesz czy zechcesz zmienić firmę czy wolisz pozostać w MMO,

6. BA_Chmurka

BA_Chmurka User

Brak aktywności, zamykam.

BA_Chmurka

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.