global ameryka4

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -**huzar**-, 19 października 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. witam. jak w temacie czy dalej jest ten serwer nieaktywny? czy wkoncu programistom po 72 h mozolnej pracy udalo sie polaczyc w/w serwer czy trzeba czekac az zakonczy sie obecny event a w raz z nim laczenie serwerow global ameryka? bo jak dla mnie to jest hore bo przez te 3 dbi moglem wiecej zarobic niz oni dadza w rekonpensacie dadza. odrazu poiem ze spam mile niewidziany o najlepiej niech odrazu mod wypowie sie na ten temat

2. Ankalagon

Ankalagon User

ja nie mogę się tam zalogować i zastanawiałem się czy to problem z hasłem czy czym innym.

3. sam njiewiem co jest kaman z tym serwerem. podaje longin i haslo poprawnie a tu mi wyskakuje ponowne logowanie sie na konto

4. FrOsT19

FrOsT19 User

Mamy złą i dobrą wiadomość.

Złą wiadomością jest to, że doświadczyliśmy poważnych problemów z połączeniem GA5 z GA1 i GA4 z GA2. Ostatecznie będziemy musieli zrestartować proces scalania. Mamy zamiar ponowne uruchomić go dzisiaj. Mamy też nadzieję, że zostanie ten proces zakończony w piątek wieczorem lub w sobotę. Część zespołu zostanie przez weekend, aby pomóc w ostatecznym rozwiązaniu problemu.

Oczywiście zdajemy sobie sprawę, że jest to ogromny problem dla graczy. Planujemy uruchomić specjalny bonus za logowanie dla na krótko po zakończeniu scalania .

5. Jak na discord było błędy i błędy troche minie najprawdopodobniej zanim będzie można wbić na połączone , lub rozdzielone jednak

6. ciekawe gdzie sie podziali modzi? skoro do nich bylo skierowane najbarziej pytanie. szkoda ze robert odszedl z tej gry bo byl jednym z najlepszych w tej grze i uzyskac wiadomosc. a teraz to strach pisac do supportu bo po 1 cos zle napiszesz groza banem po 2 zle sie wypowiesz ban od goddziny do wiecznosci. cokolwiek napiszesz ban od odziny do wieczonosci.
    pytanie do wszystkich czy po polaczeniu tez macie takie lagi ze was wywalaz mapy? i we wrotach logout pernamentny? skok portalowy trwajacy minimum 1 minute? i wiecej? skokowym trwajacym powyzej 30 minut? to co widze to teraz modzi sa tak zastraszeni ze trzymaja sie regulaminu ze az wrzynaja sie jak stringi. za asttrala wiecej mogl czlowiek dowiedziec sie niz teraz gdzie gracz to zwylky smiec i tylko zawraca 4 liteery ludziom co porzeraja kase za free

7. temat mozna zamknac

8. MOD_Moth

MOD_Moth User

Zamykam,

Pozdrawiam,
    MOD_Moth

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.