Gmail

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika matrix232, 11 maja 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matrix232

matrix232 User

Witam, co mam zrobić jesli konto mam na gmail do którego nie pamiętam hasla, bo miałem zapisane na tablecie, ale tablet rip już dawno temu? Nie moge również go odzyskać bo nie mam jak, i np pisze do PT i nawet niewiem co mi odpisuja

2. CM_Zero

CM_Zero Forum Moderator Team Darkorbit

Drogi graczu,

Do pomocy technicznej możesz napisać z innego konta podając w polu na email aktualny adres, do którego masz dostęp.
    A co do hasła no to cóż.. Pozostaje ci albo sobie przypomnieć, albo jakimś cudem wyciągnąć z pamięci tabletu ;)

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

3. matrix232

matrix232 User

Innego konta? W sensie mam podać maila aktualnego jak bede pisał? Przecież tak się nie da, bo wyskakiwało ze błąd i musiałem dać ten na którym jest konto, a do niego nie mam dostępu już od 3 lat

4. CM_Zero

Dokładnie tak. Można samodzielnie zmienić ten adres email (screen poniżej) i wtedy powiadomienia będą przychodziły na podany adres.

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

5. matrix232

matrix232 User

Kiedyś jak tak napisałem to pisali, żeby podać maila na którym jest konto

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Witam,

wszystko jest zależne od problemu z jakim jest kierowany ticket. Jeśli ktoś zgłasza problem z kontem typu (utknął we wrotach, stracił wrota, czy jakikolwiek inny tego typu problem) musi pisać ticketa do supportu z emailem przypisanym do konta. Jeśli jest problem związany z problemem z emailem, prośba zmiany emaila wtedy jest dopuszczalna możliwość pisania ticketa z innego emaila i nikt takiego zgłoszenia nie będzie zamykał. Wszystko zależy od problemu z jakim jest kierowane zgłoszenie, z wpisanym innym emailem niż ten przypisany do konta.

Z poważaniem,
    BA_Matroz

7. matrix232

matrix232 User

Dziękuję, udało sie dostarczyć jakies zdjęcia itp ze oba maile sa moje i mi zmienili :)

8. CM_Zero

W takim razie zamykam. Obyś już zawsze pamiętał passy i miał kopię zapasową :D

Z poważaniem,
    MOD_ZERO

matrix232 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.