goliath-szybkość

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kacper290377, 10 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Pisałem pytanie do supportu czemu ja jestem wolniejszy od aegisa skoro mam goliatha a mi napisali bym wyczyścił ciasteczka ;d

Może ktoś wie czemu tak jest?

złotko w napędach jest!!!

max generatorów więdz czemu aegis jest 2x szybszy

2. sprawdz czy napewno masz generatory "dziesiatki" albo czy masz zlotko podkrecone(chodzi mi o to zebys podkrecil generatory jeszcze raz zlotkiem bo czasem ten czas nie jest zgodny i trzeba sie czyms podkrecic zeby pokazal obecny)przedewszystkim moze nie na tej konfie byles

3. MrHazel

MrHazel User

Chciałbym Ci pomoć ale tak nie zrobię sorki, ale co do Twojego problemu tysiace innych jakie są to lepiej wogóle dać sobie spokoj z ta grą bo naprawde szkoda czasu na te lagi błędy itp a jest wiele lepszych gier w ktore naprawde warto grac by umilic sobie czas, sam osobiscie sie zastanawiam czy nie skonczyc kariery w darkorbit po 7 latach chodz ciagle mam nadzieje że naprawia to całe ***** ;) a jak bedzie to zobaczymy ;)

wulgaryzmy - 31 pkt
    Pozdrawiam
    BA_THOR

Ostatnio edytowane przez moderatora: 10 stycznia 2015
  4. mam najleprze generatory 10 ;d 30minut temu dałem złotko na 300minut więdz nw oco chodzi

5. a konfiguracje sprawdziles?wzuc jeszcze raz zlotko i sproboj sie przelogowac i sprawdz czy masz 540 speeda na goliacie

6. mam ;d (najczęściej szybsze są te aegisy typu elita lub goliathy solance) nw czemu ;d bo uleprzać się nie da ich

No fajnie...THOR był ale nie mógł udzielić odpowiedzi ;d

7. Istnieje wiele możliwości tłumaczących czemu statki były szybsze od Ciebie:
    • Lagi - jedna z częstszych przyczyn
    • Posiadałeś formację która spowalniała statek (Krab lub Nietoperz)
    • Wpadłeś w minę spowalniającą (to chyba dałoby się zauważyć)
    • Programy - najmniej prawdopodobny scenariusz
    Jeżeli posiadasz 15 Generatorów dających 10 prędkości i są one ulepszone Promerium, nie ma fizycznej możliwości żeby ktoś na statku Aegis, Goliath był od Ciebie szybszy(nawet Vengeance i Spearhead nie są 2 razy szybsze):p.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

8. lagi nie,jedynie czasami ściny ale nie lagi
    formacja strzały i rąbu
    mina,nie sądze :<
    programy-nie wiem o co chodzi ;p

9. Ściny wystarczą żeby doszło do czegoś takiego, sam nie raz lecąc dostaje ściny i zatrzymuje się na chwilę, no chyba że ustawie "autopilota" na minimapie (wtedy lecę dalej). Pisząc "autopilot" mam na myśli kliknięcie na minimapie miejsca gdzie statek ma lecieć:cool:
    Jest też najmniej prawdopodobna opcja (z góry zakładam że to nie to:p), chodzi tu o klikanie myszką na mapie kiedy lecimy, im bliżej statku klikamy tym wolniej lecimy.

A pisząc o programach mam na myśli bota, wątpię żeby istniał ale kto wie.:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

10. nie da się uleprzać napędu wiedz nie wiem o co chodzi ;d

a bot mi nie potrzebny ;p gdybym go miał to bym się cały czas nudził ;/ gram 8godzin jak moge ;p a do dyspozycji mam jedynie 4 gry bo oczywiście miałem wirusa na kompie i kurde na dodatek się duplikował ;d kiedy miałem z kilka tysięcie wirusów dałem formata :<

tera gram w Darkorbit i inne przeglądarkowe gry + gry pc

nie podam nazwy gry ale jeśli ktoś wie kto to Dovahkiin wie o jaką gre chodzi ;)

i przy okazji czemu nie można uleprzać generatorów?

11. Nie wiadomo czemu nie można ulepszać generatorów napędu, tak wymyślił sobie producent gry i nic z tymi nie zrobimy:p

Przypominam również o łączeniu postów, na razie się nie czepiam, ale jeżeli ma tak dalej być będę musiał wlepiać punkty:cool:

Również pisanie tego
    "Ref" nie ma sensu, forum to nie jest czat tutaj na odpowiedź czeka się dłużej, na forum również istnieje możliwość przeglądania tematów więc żaden wątek nie zginie:p.

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

12. druid

druid User

co by to dalo jak by mozna bylo napedy ulepszyc?? dalo by tylko to ze stracilo by sie kilka set tysiecy uryny na darmo a predkosci statkow byla by niezmienna :) jak by cie mial wyprzedzic to i tak by cie wyprzedzil

13. TUROK

TUROK User

Szkoda uridium na ulepszenia generatorów napędu, Lepiej inwestować w osłony lub lasery. 15 generatorów napędu np. w statku goliath to wydatek 1,5 mln uridium czyli ulepszenie 15 laserów lf4.

14. generatorów napędu nie da się ulepszać

15. TUROK

TUROK User

Chodziło mi o to, że jak by chcieli wprowadzić ulepszenia napędu.

16. TM_Robson

TM_Robson Guest

Wyjaśnione. Zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.