Goliath szybszy od Vengance?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Rydwan, 10 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rydwan

Rydwan User

Dziś zostałem zestrzelony przez gracza ( *ѕнσσтєя^ρℓ*gє1* (EIC)) latającego Goliatem.Ja leciałem Vengance.Silniki najlepsze plus promerium.Nie mogłem mu uciec a mało tego nawet mnie przegonił w pewnym momencie.To nie jest normalne bo Vega jest szybsza, teoretycznie jak widać.A może jakieś bugi wykorzystał?

2. -|Diw|-

-|Diw|- User

możliwe, że byłeś zarażony. Prędkość wtedy jest zmniejszona o 10%

3. tez sie z nim dzisiaj bilem a latalem spirkiem i mnie doganial a czasem i leciar rowno ze mna

4. LaserFire3

LaserFire3 User

Ostatnio były WIZ'y w skrzynkach, może to nie był Goliath :)

5. I dwa razy to samo? Pewnie.jeszcze ten sam dres

6. laser to nie byl statek w golca zmieniony bo wizy nie moga zmieniac w desing sentinel

7. LaserFire3

LaserFire3 User

O Sentinelu nikt nie wspominał…

8. godzilla

godzilla User

oszukuja jak dawniej ale bp nic z tym nie robi jak i bija wegi po 180k

9. Nie Ty jeden tak miałeś.Ja posiadam złotą vegę i zostałem nie raz przegoniony przez golca i ubity a mam full speed + złotko.Zastanawia mnie jak można złota vege na umce sped przegonić.

10. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam z powodu braku aktywności w wątku.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.