Gra na pl1

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Mikser, 3 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Mikser

Mikser User

Witam

Nie było mnie tutaj sporo czasu, chciałbym sobie pograć, ale serwer na którym mam swoje konto stał się niemal pusty (zagraniczny), puste mapy drugiej gali, zeszmaciałe klany zreszające graczy ze wszystkich firm itd.

Chciałbym się zapytać jak wygląda sytuacja na pl1 (na tym serwie od ponad 4 lat nie grałem). Mam tam bardzo słabe konto, ale starą fulkę szybko się zrobi, a w dodatku teraz tyle zniżek to można się dorobić

Tylko pytanie - warto?

Kilka pytań:
    1. Ilu gra teraz graczy? Tak około, bo wiem że licznik skasowali
    2. Są jeszcze jakieś walki podczas kosmicznych piłek, TDM czy innych eventów?
    3. Zdarzają się jakieś zbiórki czy wyloty większej ilości graczy?
    4. Jak wygląda sytuacja na palladium?

Poleciałem na piłkę dzisiaj i nikogo z MMO, wrogów też nie za wielu... za to na drugiej gali ktoś jeszcze lata, nawet sporo "średniaków"

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

1. Szczerze mówiąc nie wiem ile, ale to chyba najliczniejszy Polski serwer :) A tak na oko przewinie się kilka setek ludzi :)
    2. Podczas kosmicznej piłki tak, TDM nie wiem, przy innych eventach różnie bywa :0
    3. Już raczej jest to nie spotykane, maksymalnie zbierze się parę znajomych osób i wyczyści całą mapę, w sumie SFE równie dobrze może robić to sama :)
    4. Na palladium zbierają wszystkie firmy, wiadome zawsze ktoś z jakiejś firmy wleci żeby pobić statki :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. LaserFire3

LaserFire3 User

Jak masz starą fulkę lub więcej to zapraszam do klanu SLR.

PL1 jest fajny, nie ma dominacji na pallce, jedynie na piłce EIC zawsze prowadzi, chociaż nie zawsze.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.