gra strasznie sie tnie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika mmaattii, 3 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

co mam zrobic Gra sie tnie

1. prosze o porady

0 głos(ów)
    0,0%
  2. wskazówki

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mmaattii

mmaattii User

prosze o pomoc poniewaz DO strasznie mi się tnie.Problem polega na tym że wymagania sprzętowe spokojnie wystarczaja do tej gry mam 6gb ramu ponad 200gb wolnej przestrzeni na dysku i procesor ATHLON X2 265 3.30 GHZ
    System win 7 gra działała od dłuzszego czasu płynnie system byl zamulony i po reinstalce
    na nowym dodam win7 system ten sam strasznie sie tnie

2. Masz ten problem od dzis czy juz jakiś czas ? Bo u mnie mimo ze mam sprzęt o wiele mocniejszy niz wymagania tej gry super neta bez scinki ping i te sprawy dzis na najwyższym poziomie a fps w grze niby w normie to i tak odczuwam takie zawiechy w grze i przeskoki ze mam wrażenie ze ping podskoczył do 1000 , przeskok przez tp to dzis rytuał u mnie 30 sec. a czyszczenie ciastek pomaga tylko na 5 minut

3. Marcin

Marcin User

Sprawdź sobie aktualność sterowników nie tylko tych podstawowych ale tez do chipa itd.
    Polecam "driver booster 2" darmowe narzędzie a wiele ci powie i zaktualizuje.

4. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Moim zdaniem powinieneś sprawdzić czy masz z aktualizowane sterowniki od karty graficznej oraz pozostałe. Tak jak kolega wyżej proponuję uzyć "Driver Booster 2" do aktualizacji wszystkich sterowników oraz wtyczek ;)

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

5. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.