Gracze na autonamierzaniu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika χ™Jõôт♦Þεε™χ*21*, 11 grudnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Tags:
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam dziś nie codzienna akcja na 3BL podleciało dwóch graczy którzy na niewidkach wychaczają innych graczy tutaj proszę o filmik i licze ze bana za to otrzymają

Edycja Eviana: usunięcie filmu

Ostatnio edytowane przez moderatora: 12 grudnia 2019
  2. abes76

abes76 User

Zgadzam sie, miałem podobna sytacje ze leciałem na niewidce i wylapał mnie jakbym normalnie lecial

3. warrriat

warrriat User

Nie do końca rozumiem intencję Twoje postu. Czy ty oczekujesz, że gracze zostaną zbanowani bo namierzyli Cię w momencie kiedy posiadałeś "niewidkę"? Jeśli tak to pragnę poinformować Cię, że posiadanie niewidki nie powoduję, że stajesz się "niewychaczalny" sam zresztą zamierzyłeś jednego z członków swojej grupy w momencie gdy był on w niewidce. Jeśli chodzi natomiast o namierzanie po empie wbrew pozorom też jest ono możliwe. Na filmie, który zamieściłeś niestety nie widać nic poza tym że nie zmieniasz w ogóle formacji.
    Pragnę dodatkowo nadmienić, że forum nie jest miejscem do zgłaszania tego typu spraw a wszelkie zastrzeżenia powinieneś kierować do pomocy technicznej.

4. REVERS

REVERS User

Vicek, już Ci pisałam, że jesteś śmieszny z tymi zarzutami. Ten filmik pokazuje tylko jak nie służy Ci bicie statków. Nie dam się oczernić za coś na czym nie latam i nigdy tego nie używałam. Więc napiszę dalej - NAGRYWAJ/ PISZ TICKETY. Nigdy nie zbanują mnie za coś co nie było i nie będzie używane na moim koncie. A na TSie o niczym takim z Tobą nie rozmawiałam także też przestań bajki pisać. Popatrz człowieku jak Ty w niewidki wskakujesz, amatorka - dziecko co ma 10 lat by Cię wyklikało. Zanim zaczniesz z siebie błazna robić dalej zastanów się jeszcze dobrze czy, aby na pewno używam tego o czym piszesz ;)

Na drugi raz zawołaj jakiegoś admina żeby też widział jak zaznaczam. Cieszę się, że sądzisz, że latam na programach to znaczy tylko jedno - nie masz podjazdu ;)

POZDRAWIAM zвυитσωαиαツ

5. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

Takie zgłoszenia nalezy kierowac do Pomocy Technicznej, a nie tutaj.
    Zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.