Hades - Pozbycie się go.

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika †Rafcio†™, 15 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Hej, mam pytanie czy można się jakoś pozbyć hadesa z bazy. Przykładowo mam hadesa na 2 lub 3 fali, a nie znajde grupy na tą falę, więc czy mogę sie pozbyć np. tego hadesa poprzez support albo coś?

2. tomallo99

tomallo99 User

Ale dlaczego chcesz się go pozbyć? Czy on w czymś przeszkadza? Nie może sobie tam po prostu być?

kris0211. lubi to.
  3. kris0211.

kris0211. User

W teorii możesz próbować. W praktyce - na twoim miejscu zachowałbym go, aż znajdziesz grupę. No, chyba że chcesz robić tylko 1 falę. Ale na to już nic nie poradzę - tak zrobiono wrota.

4. TUROK

TUROK User

Poczekaj na inną grupę, jak dojdzie do 3 fali i dołącz jak pozwolą, często robią te hadesy ale trzeba się pytać na czacie o grupę na niego.

5. Nugattu_08

Nugattu_08 User

Nie marnuj Hadesa! :) Tak jak poprzednicy mowia - poczekaj, cierpliwosci, popytaj na czacie o grupe na Hadesa fala X (tu wstaw fale 1-3) , za to nie dostaniesz bana :) Moze ci sie trafi LF-4 :p Tylko znajdz jakas ogarnieta grupe, bo jak ja robilem jednego z Hadesow to wiara latala w rozne strony i bylo ciezko :/

6. =Aspazja=

=Aspazja= User

Intrygujące pytanie,z rodzaju tych "jak i gdzie wymienić URIDIUM na Kredyty,bo na Handlu chcę obstawić."
    Nieczęsto,ale jednak zbyt często trafiają się tacy rozgarnięci użytkownicy,że to,co jest bonusem w grze,traktują jak śmiertelne niebezpieczeństw.Obserwując wielokrotnie pytania na czacie,doszłam do wniosku(zapewne nie ja jedna),że niewielu graczy,zarówno tych nowych,jak i ''starych'' zna FAQ i Regulamin,a jeśli nawet(w co wątpię),to przeczytany po ''łebkach'',bez zrozumienia.Faktem jest,iż znależć interesujący nas temat na Forum,to jak szukanie złotej igły w stogu siana.
    "†Rafcio†™ - każde wrota składa się z trudem,jeśli jeszcze ktoś robi to za URI,to tym bardziej mając złożone wrota trzeba się cieszyć.Wbrew opiniom niektórych graczy,że nie każde wrota opłaca się robić-ja uparcie twierdzę,że KAŻDE ! Wystarczy przeanalizować,jak niebezpiecznie jest expić na wszystkich mapach-we wrotach masz całą mapę z NPC tylko dla siebie,to najbezpieczniejsze nabijanie PD,spokój i czysta rozrywka.Nikt nikogo nie pogania z robieniem wrót,niektórzy po 2-3 lata czekają na sposobność ich zrobienia.Znam osobiście kilkoro graczy,których konta są zbyt słabe,by zrobić Hadesa,ale to nie oznacza,że zrezygnowali z tego.Przyjdzie czas dla każdego.

7. TM_Robson

TM_Robson Guest

Możliwość stracenia wrót to taka aby stracić wszystkie dostępne życia to wrota zniknął. Polecam je jednak zostawić, a może w przyszłości się przydadzą.

Pozdrawiam
    MOD_Robson

8. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.