Handel między graczami

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika fehed2, 15 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dobrze już rozumiem o co chodzi. Teraz zostaje tylko do obmyślenia jakie przedmioty mają być na tej niby aukcji? Proponuje, by to nie były jakieś statki zwłaszcza leonek, vega, czy golec, bo koleś, który kupił konto i dopiero je posiada (taki przykład) może te statki sprzedać za ''grube'' miliony, a kiedyś to były złotówki :). Kolejną rzecz to właśnie są CDD, które da się w szybki sposób wzbogacić z misji dziennych i za logowanie. Na aukcji chodzą one sporo, a jak napisałem wcześniej ich sposób zdobycia jest praktycznie nijaki. Również z listy wykreślam takie rzeczy jak: amunicja, ponieważ w łatwy sposób się ją dostaje z boxów, to samo rakiety (nie licząc GG :p), różnego rodzaju miny - od tego jest aukcja godzinna - czy ekstrasy zdobyte z bicia bossów, czy alienów. Myślę, że napisałbym sporo jeszcze jakbym chciał, ale czekam na twoją dalszą opinie, bo i tak już trochę pomogłem.

A jeszcze jedno, czy dwa takie pytania :p.

1. Co ile czasu może jeden gracz wystawiać swoje wyposażenie na to aukcje?
    2. Jest jakiś czas na ustawienie wyboru tej licytacji?
    3. Co jeśli gracz ''wtopi'' kredki? To samo co z aukcją?
    4. A jeśli nikt nie będzie licytował w danym czasie towaru? Można obstawić go później.

Takie, tam pytania :D

2. fehed2

fehed2 User

ja proponuje zeby gracz sam ustalal czas naprzyklad jak juz cos wystawiam to mi sie pokazuje jakies okienko i tam stawiam cos co mam zamiar wystawic i tam bedzie: Czas aukcji, od ilu sie staruje i co chcemy wystawic dobrze by bylo gdyby sie dalo statki ale nie goliath i leonek i vega tylko jedynie statki do ktorych sa designy elite czyli Aegis sperhead i oczywiscie Citadel i wszystkie designy nawet Kick jedynie sprzedawac nie mozna by bylo rzeczy z wrot:LF4,Havokow,Hercules i inne

3. No dobrze, ale jak możesz to odpowiadaj na wszystkie pytania, bo w taki sposób ominąłeś pytanie nr. 1, 3, 4. Dodałeś tylko odpowiedź na te jakby pytanie wyżej - Co nie powinno znajdować się w tej aukcji?'' oraz odpowiedź na te drugie moje pytanie.

Jeżeli chcesz, by pomysł w jakiś sposób kogoś zainteresował to postaraj się, a nie jak w obecnej chwili ''i inne''. Napisz w ogóle, czy zgadzasz się na to, by te towary, co wymieniłem były niedostępne w tej twojej aukcji. A co do LF4 - wiesz niektórzy mogą nadal ''bawić się'' w skrzynkach i mogą mieć ich nadwyżkę. I mają je na statku, na dronach, czy na pecie. Co wtedy? Przecież bądź co bądź to i tak tego nie wykorzystają, a szkoda, by te LF4 się walały w inwentarzu. Tak samo jest z napędami, b02, czy lf3.

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.