Havocki

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Solance2132, 11 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czy to prawda że zmienili szkody od havocków z 10% na 7%?

2. Wątpię żeby tak było, w hangarze i inwentarzu bonus havoków nadal jest podawany jako 10%. Ciekaw jestem kto wymyśla takie bajkio_O:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

3. na czacie ktoś pisał o tym , pewnie coś ktos wymyślił i leca teraz takie plotki ;)

4. Pewnie chodziło o czerwony design goliatha Vanquisher który daje 7% bonusu do DMG:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

5. Rooney53

Rooney53 User

To nie zaśmiecając forum chciałem dodać błąd albo po prostu nie rozumiem opisu designu Aegisa Elite :p
    "Nie tylko wygląda groźnie, ale pozwala również na zadawanie o 5% większych zniszczeń i wprowadza następujące zmiany czasu trwania umiejętności statku Aegis: wydłuża o 50% czas działania "Urządzenia naprawiającego", a także skraca o 20% "Naprawę osłony" i "Regenerację HP" o 10%." To skraca o 20% czy 10% :p?

6. Przecież jak byk pisze:
    skraca o 20% "Naprawę osłony" - czyli naprawa osłony trwa 20% krócej,
    i "Regenerację HP" o 10%, - a więc skraca czas działania tej umiejętności o 10%

Jak dla mnie wszystko zostało opisane prawidłowo:p

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

7. Kexin

Kexin User

No i tu się mylisz bo właśnie jest zupełnie odwrotnie niż napisałeś czyli mając ten desing naprawa osłony i regeneracja hp działaja krócej a ich czas oczekiwanie się nie zmienia co nie zmienia faktu że ten desing jest bardzo przydatny.
    EDIT. Nie wiem jak to jest na mapie ale w hangarze nadal pisze że dodaje 10%dmg, a tak na marginesie to skąd masz takie informacje jeśli można spytać?

8. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

Myślę, że wszystko wyjaśnione, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.