HELP Nagrywanie Filmików

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika †•»Šmιεяć«•†[SK•1], 6 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jakiego programu używacie do nagrywania filmików z darka i na jakiś ustawieniach tak aby obraz był dobrej jakości, nie cioł się itp.??

Proszę o pomoc !!

2. Savnok

Savnok User

Poczytaj o Bandicam'ie, to bedziesz wiedzial , sam lepiej i dokladniej :p

3. bandicamem jesli masz darmowa wersje to max 10 min tylko nagrasz

4. Możesz też Frapsem spróbować.

5. A na jakich ustawieniach ? :)

6. Savnok

Savnok User

Co do Frapsa , a link do Bandicama nie bede dawal bo jakies dzieci to nagrywali jak ustawiac i wgl :p
    P.S Wojownik to Ty z pl3 ?

7. Tak to ja :p

8. Krzywy

Krzywy User

Polecam Comtasie :) Świetnie przechwytuje obraz i płynnie odtwarza ;)

9. Ja jednak polecam program Action! :p:) wersja próbna ma 30 dni, ale według mnie warto :p

10. Savnok

Savnok User

Cos Cie nie widzę wgl na mapie :p, odezwij się tam na poczcie coś :). Bo tu zaraz pewnie jaki Modzik napisze ze odbiegamy od tematu haha:rolleyes:

11. haha ostatnio latałem na vru tempiłem Nick Smierc[SK1] nagrałem w mp4 bandicam i sony pro vegas nie odtwarza mp4 ;/

12. Krzywy

Krzywy User

Jak nie odtwarza? -.- Normalnie działa wgraj pluginy

13. Czyli co jakiegoś patcha czy jak ? ;)

14. TUROK

TUROK User

coś ci z tych na pewno zadziała ;)

15. A ogarnoł by mi ktoś linka bo za bardzo w kodekach nie jestem obeznany a nie mam czasu chwilowo szukac
    problem " nie odtwarza mp4" Sony Vegas 13
    Z góry Dziękuje

16. Może jest zły kodek ? spróbuj skonwertować do innego formatu. Podobnie miałem z programem Action!, nagrywał pliki mp4 ale z własnym kodekiem i w żadnym programie nie mogłem montować, ani odtwarzać filmików

17. Marcin

Marcin User

Nie nagrywaj żadnymi kodekami tylko czysty AVI nie będzie strat jakości, po opracowaniu w np. vegas kodujesz do jakiegoś pliku co pasuje na YT i tyle.
    Wiem że pliki będą zajmować masę miejsca lecz po pierwsze nie będzie strat jakości a po drugie komputer w trakcie grania nie będzie musiał tego co robisz kodować a to wiąże się z tym że wszystko będzie chodzić szybciej jak z kodowaniem do jakiegoś formatu w trakcie grania i nagrywania.
    Po zmontowaniu filmiku kasujesz nagrane rzeczy i masz znowu dużo miejsca na dysku a gotowy filmik na YT.

18. Okey Dziękuje za pomoc oraz informacje ;)

19. MOD_Drizzt

MOD_Drizzt User

No to zamykamy :)

Pozdrawiam
    MOD_Drizzt

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.