Pomoc techniczna HERMES

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika AleJazda, 16 kwietnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. AleJazda

AleJazda User

witam serdecznie
    chcialbym sie dowiedziec czy rzeczywiscie z DELTY leca dresy do dronow HERMES jak to jest w opisie
    Design drona Hermes zostanie na stałe dodany w ramach nagrody prawdopodobnej za ukończenie Wrót międzygalaktycznych Delta.
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-galaktyczne-zmagania.112961/
    zadem CM niewie moze ktorys MOD wie??
    bo niewiem czy wogole warto robic te delty skro nie jest 100% pewne czy leca de dresy czy tez nie

2. Staruch13

Staruch13 User

Witaj,
    Akurat ostatnio robiłem delte i nie zwrocilem uwagi bo juz mialem komplet hermesow z eventu ale to 10 szt. ,a teraz sprawdzilem w hangarze i jest 11 czyli faktycznie dodali do delty drop hermesa.
    Pozdrawiam

3. Ja również robiłem delte w ten wtorek (14.04.2020) i otrzymałem HERMES-a więc wygląda na to, że teraz jest szansa dropnięcia go z tych wrót.

4. Ankalagon

Ankalagon User

Potwierdzam. też we wtorek i wyleciał Hermes.