Hermesy

Temat na forum 'Pytania ogólne' rozpoczęty przez użytkownika K0L0, 8 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. K0L0

K0L0 User

Siemka

Jak to dokładnie jest z tymi dresami "hermes"? To znaczy wiem, że nie wypadają one w niedzielę.. natomiast czy w sobotę są dostepne w delcie? Problem polega na tym, że te wszystkie informacje na te tematy są przez BP na bieżąco zmieniane a info o tym zero, dzięki za odpowiedzi

2. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

3. S3nd3r

S3nd3r User

Super odpowiedz, świetnie wyjaśniałaś wątpliwość Eviwana xD Myślę, że jakby znalazł odwiedź to by nie pytał. Brawo ty :D

Co do pytania to jest 10% szansy na drop Hermesa z delty, dlatego bardzo ciężko go zdobyć. Czy to jest uzależnione od konkretnego dnia, tego nie wiem.
    Nie rozumiem dlaczego chcecie te hermesy, skoro lepiej mieć więcej dmg niż hp i lepiej robić havoki a potem spartany.

4. Też nie rozumiem ... ale może chcą być oryginalni - cały komplet IIIIAIZIII to bardzo rzadki widok i przykuwa oko lepiej niż niejeden skinek :D

... a najbardziej to lubię tych co mają FULL MIX - 2 herki, 2 havoki, jednego spartana, 1-2 herkulesy i resztę na biało o_O
    Tęczowi tacy

Ostatnie edytowanie: 10 sierpnia 2025