Historia się powtarza...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika tom30030, 20 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tom30030

tom30030 User

Witam,
    Możliwe że wybrałem złe forum ale..
    W niedalekiej przeszłości cała masa kont została zawieszona i tu uwaga za NIC, zawinił jakiś anty bot czy coś w tym stylu...
    Nie grałem w DO przez około 4 miesiące przed dwiema minutami wchodzę i znów ten przeklęty komunikat..:
    Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Twoje konto zostało zablokowane na stałe.
    Do kogo się zgłosić? Nic się zrobić nie da? Pomocy!

2. BA_ASTRAL

BA_ASTRAL Guest

Od paru dni takie info wyświetla na kontach z HOLDem i to może ale wcale nie musi oznaczać bana za bota. Błąd zgłoszony już w czwartek a jak chcesz wyciągnąć konto z holda to pisz do supportu (prawdziwego bana za bota nie zdejmie nikt) :cool::cool:

pozdrawiam
    SMOD_ASTRAL

3. Mam dokładnie taki sam problem, lecz gdy chciałem zgłosić go do supportu zatrzymałem się przy punkcie, w którym miałem podać swoje ID użytkownika. Cóż mam teraz zrobić? Mógłby jeszcze ktoś podać link do supportu (może korzystam ze złej strony) chciałbym się upewnić, iż piszę w dobre okienko.
    z góry dziękuje i czekam na pomoc :)

4. ooMarloo

ooMarloo User

Jezeli nie mozesz sie zalogowac na wlasnie konto to napisz do supportu z strony Bigpoint i wybierz tam w dziale "Darkorbit"
    tu masz linkt : http://pl.bigpoint.com/pomoc-techniczna/
    Jezeli nie masz ID swojego konta to jest problem. Przeszukaj swoja skrzynke pocztowa (wejdz na poczte i wpisz w wyszukiwarce darkorbit, moze znajdzie jakas wiadomosc ktora dostales dawno a w niej twoje ID)
    Nawet nie majac ID swojego konta mozesz sprobowac napisac do suportu
    Tylko napisz z tego maila na ktore jest zarejestrowane twoje konto.

5. Ja w sobote miałem problem z tym. Na dwóch kontach pisało, że bana dostałem :D Napisałem do bp prosili o maila, ID, nick z gry wszyscy poszło bez komplikacji, konto "odmrozili"... jak problem ktos z tym ma to piszcie do supportu :)

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.