Hitac

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Nathersis, 16 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nathersis

Nathersis User

Czy event polega jedynie na tym że kilku najmocniejszych bije wszystko dla siebie a reszta nie może nawet podlecieć, czy oprócz misji coś jeszcze mogę robić? :)

2. Cupak

Cupak User

Można popatrzeć na niewidce jak topki sobie urkę nabijają, to samo jest na piłce i innych podobnych eventach.

=Aspazja=, kris0211. oraz MetallicA lubią to.
  3. Nathersis

Nathersis User

Piłka już jest lepsza, bo tam jednak można na niewidce podlecieć i coś pozbierać, a tutaj trzeba bić - bez niewidki, którą i tak chyba HITAC co chwila ściąga, więc... cóż, pozostają misje. Resetują się one każdego dnia?

daniol777200 i ANGEL_UA lubią to.
  4. Ankalagon

Ankalagon User

Codzienne resetują się każdego dnia, po restarcie serwera.
    Wracając do Hitaca - kiedyś było nie do pomyślenia aby z kolegami z firmy się nie dzielić, obecnie wielu uważa iż kilka baniek uri na koncie to nadal jest mało - bo kolega ma więcej . Grunt to być samolubnym, no i niestety ta gra jest tak właśnie skonstruowana, wiec trzeba się przyzwyczaić do pewnych zachowań i głowy tym sobie nie zawracać gdyż jest wiele innych fajnych rzeczy które można klanowo robić.

ANGEL_UA, MetallicA oraz Nathersis lubią to.
  5. Nathersis

Nathersis User

Wcześniej udało się złożyć 1 kapsułkę, ale teraz to widzę że w większości HITAC lata sam, a wokół niego ludzie się biją o pietruszkę... :)
    Jedynym wyjściem byłoby chyba danie HITACOWI umiejętności citadela, żeby w jakimś tam promieniu ludzie nie mogli atakować siebie, bo by od razu kierowało ich na HITACA ( chyba tak działa 'przyciągnij atak' tego statku, ale nie widziałem go w boju więc nie wiem :p ) choć zapewne nie będzie miało miejsca.
    Szkoda... na czas trwania eventu na 1 gali nie będzie się dało nic pobić, bo będą latały legiony graczy z innych firm :(

daniol777200 i ANGEL_UA lubią to.
  6. Ankalagon

Ankalagon User

Zgadza się - pewnie ciężko jest coś pobić ( tego nie wiem na czas trwania eventu robię LoWy z klanem - częściowo by trochę zarobić ale głównie powygłupiać się wraz z koleżankami i kolegami - bardziej cenię spotkania na ts i wspólne, nawet dziecinne wygłupianie się niż - na siłę zarabianie uri i tworzenia negatywnej atmosfery opłacalności podczas np bicia alienów ) - ja tylko zauważyłem, że i boty z pierwszej gali poprzenosiły się na galę drugą głównie x-8

Sytemu zawsze mało - dopóki mentalność graczy się nie zmieni to nawet dodanie umiejętności cytki do Hitaca nic nowego nie wniesie.

Ostatnie edytowanie: 16 listopada 2018
    ANGEL_UA i coxu lubią to.
  7. Roodly

Roodly User

powinien być absolutny zakaż bicia innych graczy, na danej mapie gdzie znajduje się EVENTOWY potworek Hitac, Demaner i inne rzeczy związane z podobnymi wydarzeniami, tak aby naprawdę każdy mógł skorzystać, co z tego że teraz był Hitac jak nawet nie było sensu do niego latać.

=Aspazja= i ANGEL_UA lubią to.
  8. Nathersis

Nathersis User

Nawet na Ice Meteoroidach spotkałem się z sytuacją gdzie gracz z mojej firmy mnie zestrzelił a po chwili napisał do mnie na czacie, że mam tutaj nie bić bo on sobie zajął moba na tej mapie xD

Najgorsze jest to, że takie eventy psują gracze którzy mają wszystko co możliwe do zdobycia, odłożone miliony uridium i dziesiątki ( jak nie setki ) milonów amunicji, a psują zabawę tym dla których de facto jest taki event, bo nie oszukujmy się, dają one możliwość szybkiego zarobku, a na tym zależy tym, którzy rozwijają konta.

ANGEL_UA i Ankalagon lubią to.
  9. MetallicA

MetallicA User

to nie są gracze to są dzieci bogatych tatusiów ltórzy wszystko mają podane na tacy , nie martw sie w 2020 roku koniec tej gry ,

ANGEL_UA lubi to.
  10. Jak to koniec gry ? Jakies dowody ?

ANGEL_UA lubi to.
  11. Co event jest ten sam lament o to że nie można bić hitacka demanera że jeden klan dominuje, czy taką wielką trudność sprawia wam zebrać się na tsie nawet w 40 osób które chcą bić i przegonić te 3 4 konta które go pilnują? Tyle graczy bez klanów którzy mogą latać razem ale niee przecież lepiej wylewać frustracje na forum :)

cross68 i ShatteredHeaven lubią to.
  12. Dobrze gadasz :cool:! Też tak kiedyś pomyślałem, że jakby wszyscy narzekający na forach i czatach się zebrali i zgrali żeby tych koksów pogonić to podejrzewam, że rozbiliby ich w puch samą przewagą liczebną :p

Ankalagon lubi to.
  13. MetallicA

MetallicA User

łączenie serwerów , wielu odeszło bo nie chciało się użerać z programami na których latacie !

14. Nathersis

Nathersis User

Jednak liczba graczy jest ograniczona, a większość klanów ma jakieś sojusze i po ubiciu takiego gracza za chwilę przyleciałoby o wiele więcej jemu podobnych ( jeżeli chodzi o siłę ognia itd. ) i siłą rzeczy nic byśmy nie zdziałali :)

Hitac się skończył, frustracja zniknęła - można zamknąć :D

15. MOD_MIKUS

MOD_MIKUS S-Moderator Team Darkorbit

Zamykam na prośbę autora.

Pozdrawiam,
    MOD_MIKUS

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.