Hitac

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Teodor!!!!, 5 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Teodor!!!!

Teodor!!!! User

Kiedy się odbywa losowanie hitac ^^ ? i czy jak zdobyłem 3 skrzynki z mapy to jest malutka szansa że wygram np te 100.000uridium ^^?

2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Losowanie przeważnie odbywa się około 2 tygodni po zakończeniu eventu.
    Nagrody są przydzielane losowo ale zawsze można liczyć na szczęście :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

3. Teodor!!!!

Teodor!!!! User

Czyli jest mała szansa że wygram mając te 3 kapsułki z gry których nie kupiłem ? Czy tylko jak ktoś wyda pieniadze ma szansę wygrać ?

4. BA_Matroz

BA_Matroz User

Nie ma różnicy czy ktoś kupi czy zbierze kapsułki, ale fakt im więcej masz kapsułek tym większa szansa że to ty wylosujesz jakąś nagrode :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

5. Teodor!!!!

Teodor!!!! User

Tyle mi wystarczy do szczęścia dziękuje można zamknąć :)

6. BA_Matroz

BA_Matroz User

No to w takim razie zamykam :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

7. Wiem że już zamknięte, jednakże jedna sprawa nie daje mi spokoju dlatego pokrótce wytłumaczę (oczywiście temat nadal będzie zamknięty):rolleyes:.

Samo zebranie 3 skrzynek nie oznacza, że posiadasz 3 kapsułki. Skrzynki zebrane z tych alienów:

nie dają kapsułek tylko literki lub inne nagrody.
    Dopiero zebranie skrzynki ze zniszczonego Hitaca daje całą kapsułkę. Ilość posiadanych kapsułek możesz sprawdzić w zakładce Uridium ->Loteria. Przypomnę też, że tylko kapsułki wymienione w konwerterze zapewniają los w loterii, nie wymienione kapsułki nie są uwzględniane.

Reszta informacji znajduje się w FAQ:

https://board-pl.darkorbit.com//threads/faq-hitac-i-loteria.60399/

Pozdrawiam
    SMOD_Myśliciel

BARTEZ lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.