Hitpoint...

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika vorilhon, 8 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. vorilhon

vorilhon User

Witam! Mam małe pytanko do bardziej zaawansowanych graczy: mam komplet havocków i herkulesów na 2 konfach - czy hitpoint na obydwu konfach może się różnić? Chodzi o ładowanie hitów po przełączeniu z jednej konfy na drugą (z havocków na herki - różnica około 80k), co przy działaniach bitewnych ma decydujące znaczenie, odczułem to boleśnie na własnej skórze... Można to jakoś zmienić, uregulować, czy tak musi być? Za podpowiedzi dzięki z góry!!!

2. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Jeżeli na pierwszej konfiguracji masz komplet Herculesów, a latasz załóżmy Goliathem, to wtedy masz około 370k HP. Po zmianie konfiguracji na drugą, czyli z kompletem Havoc'ów, liczba HitPoints zostaje ograniczona do 306k, a nadmiar HP system gry trwale usuwa. Tak jest też chociażby z boosterami czy formacjami dronów. Odpowiedź na twoje pytanie "czy hitpoint na obydwu konfach może się różnić?" jest TAK

Jeżeli chcesz to jakoś "zmienić, uregulować" to polecam ten dział:
    Zbiór aktualizacji i pomysłów

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

3. vorilhon

vorilhon User

Dziękuję bardzo!!!

4. MOD_ORZEŁ

MOD_ORZEŁ Guest

Tak więc zamykam. Jeżeli byś miał jeszcze jakieś pytanie użyj opcji "raport" pod jednym z postów i poproś tam o otworzenie tematu. :)

Pozdrawiam,
    MOD_ORZEŁ

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.