HP i Osłona nad statkiem

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Sparked=), 1 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Sparked=)

Sparked=) User

Witam.
    Ostatnio wpadł mi do głowy dość kontrowersyjny pomysł, a jednocześnie myślę, że fajny i przydałby się w jakimś stopniu.
    Mianowicie chodzi o to, że fajnie by było dodać coś w rodzaju licznika, czy nie wiem jak to nazwać, który po zaznaczeniu celu (gracza/NPC) pokazywałby aktualny stan osłon oraz hp/nanoposzycia, wiem, że jest już coś takiego w formie pasków kolorowych, ale chodzi tu o dodanie dodatkowo czegoś takiego:
    Oczywiście jest to tylko przykład^ i mogłoby to wyglądać inaczej :)
    Pozdro

STATEKWIDMO i gigamen lubią to.
  2. Nie aż tak, członkowie grupy i tak widzą hp i osłonę zaznaczonych celów.

Poza tym, na teście starego "nowego klienta" było coś takiego:

Ostatnie edytowanie: 1 lipca 2017
    -V-E-G-A-70 lubi to.
  3. gigamen

gigamen User

Fajne, ale oczywiście musiałaby być opcja wyłączenia tego licznika w ustawieniach, bo nie każdy by tego chciał używać. Jestem na tak.

4. Pomysł dobry. Pozwoliłby dostrzec tak zwanych oszustów :). Podczas solówek jak ktoś oszukuje dzięki 2-3 kontom na tej samej mapie itp itd.

5. MOD_JD

MOD_JD User

Temat nieaktywny, zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.