ICM Antonia , TL_Eviana

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ™†Диїο£†Ŝмїệ®Cї†™, 22 sierpnia 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tak się zastanawiam czy producent gry to celowo ma gdzieś PL3 czy to może polska ekipa bagatelizuje problem ? Bo dla mnie to wygląda jak brak kompetencji w pełnym świetle pośmiewiska lub celowe działanie ekipy by zniechęcić graczy do gry w tą napakowaną bugami grę i proszę mnie nie odsyłać do oficjalnego powiadomienia na ten temat bo już tam widać brak pojęcia o problemie , problem powazki jest wam znany tyle ze 4 miesiące i konta z powazką dalej ją mają teraz doszły kolejne i nie potraficie nic z tym zrobić a do tego top 9 to mega pośmiewisko z suportu i graczy . Jak zwykle wątek zamknięty będzie błyskawicznie ale co mogłem wyrazić swoja opinie to moje.

2. Dziękujemy Ci, że poświęciłe(a)ś nieco czasu na napisanie postu.
    Nasz zespół d/s pomocy technicznej skontaktuje się niezwłocznie z Tobą, aby pomóc Ci w rozwiązaniu problemu.
    Dążymy do tego, aby czas oczekiwania na naszą odpowiedź nie przekraczał 1 dnia roboczego.
    W przypadku, jeżeli Twoje pytanie jest natury technicznej, prosimy o udostępnienie nam wszelkich możliwych informacji, umożliwi to nam jak najszybsze rozwiązanie problemu.

Bigpoint - ekipa d/s obsługi klienta

3. Sok_PL1

Sok_PL1 User

dostajesz reporta za zakladanie kolejnego takiego samego tematu nie wiem przerasta ciebie przeczytanie tego co bylo pisane xyz razy?

4. Coś ci przeszkadza ze nagłaśnia problem związany z wami ? Jesteście zaraza tego serwera i twojego negowanie tego jest żałosne , "ktoś podrabia nasze nicki nazwe klanu" itd. Jedyne kto tu coś podrabia to wy, zaczynając od nazwy klanu po nick jednej osoby ale pewnie zrobił wam coś strasznego skoro na niego jedziecie a ze w większości jesteście intelektualnie dzieciakami to pewnie wyrwał wasze matki od domowych obowiazkow a i przypominam to polskie forum i piszemy tu dostajesz Raport nie report .

5. hahaha ten ranking to złoto xD

kris0211. i =Aspazja= lubią to.
  6. Sok_PL1

Sok_PL1 User

co naglasnia nie umie przeczytac komunikatu ze to nie zalezy od polskiego oddzialu tylko niemiec? moze ciebie tez to przerasta i nie dociera ze pisanie xyz tego samego no nie wiem hmm zabiera czas zeby takim WYBITNYM WAM ktos xyz raz pisal to samo zamiast poswiecic te xyz minut na cos wazniejszego. napisz jeszcze ticketa z 20 kont zeby support nie zapomnial ze zglosil problem. jak chcesz sobie porozmawiac to zapraszam na tsa ale no oczywiscie odmowisz bo DzIECiaKi (a moze masz cykora?) :)

7. chyba miało być małe e w "dzieciaki" xD

8. mm70_9

mm70_9 User

Nie wiem czy jesteś z C (turecka flaga) że tak bronisz tego klanu ale to bez znaczenia bo każdy średnio rozgarnięty widzi że punkty rankingowe lipnych, zbugowanych kont należą właśnie do tego klanu - przepaść ilości pkt. do pozostałych klanów. Inna sprawa że mnie osobiście przeszkadza jak ktoś wali takie wyniki w poważce jednak za nazwy/opis kont szacun. Może wreszcie komuś otworzy oczy i coś naprawi.

Ostatnie edytowanie: 23 sierpnia 2020
  9. jazon161

jazon161 User

czarne chmury nadciagaja

10. warrriat

warrriat User

W pierwszej kolejności proszę Was wielce szanowni gracze, żebyście w końcu zrozumieli, że nie wszystko leży w kompetencji polskiej pomocy technicznej. Jedyne co mogą zrobić to zgłosić sprawę wyżej. Sprawa została zgłoszona i jak widać jest tego efekt w postaci reakcji(postu na forum) jednej z osób z comunity teamu. Dalsze ciągłe pisanie o tej sprawie jedynie wywołuje frustrację i zdenerwowanie u członków ekipy, którzy to muszą Wam nieustannie powtarzać, że sami ręcznie nie mogą ukarać/zbanować/usunąć tych kont chyba, że dostaną pozwolenie z góry.

Radziłbym zważać na używane słowa, bo nazywanie innych ludzi "zarazą" ma bardzo pejoratywny wydźwięk. Uprzejmie proszę o sprostowanie tych słów.

11. mm70_9

mm70_9 User

Sprawdziłem dziś większość serwerów DO i takiego bagna jak na PL3 nie ma nigdzie - oczywiście jeśli chodzi o rankingi. Polska ekipa umywa ręce bo brak kompetencji a polscy gracze komu mają zgłaszać ? Nie dziwi mnie że tu rodzi się konflikt zamiast wzajemna pomoc i zrozumienie. Z tego co pamiętam o ile nic się nie zmieniło ekipa to raczej wolontariat a nie praca i gratis nikt nie lubi obrywać. Jak na DO to PL jest serwerem niszowym o niskich dochodach a więc BP nie będzie specjalnie inwestowała bo w imię czego... mają wiele innych poważnych problemów na głowie

12. Czytaj ze zrozumieniem ale najwidoczniej to cie przerasta zbyt zmeczony jestes po robieniu kont na bugu a ogolnie nie ma co z toba dyskutowac uwazasz siebie i swoj klan za blogoslawiestwo DO a jestescie jak ktos wspomnial zarazą , najwiekszym bledem tej gry to ekipa z graczy i polaczenie pl1 z pl3 mogli was RU5 polaczyć, a tak mamy konta bez nicku co zbijaly powazke, pushing bugi ot C* w pigulce

13. Michers

Michers User

moim zdaniem to nagłaśnianie problemów na tym serwerze i pokazanie niekompetencji ekipy BP
    Respekt dla tego, kto to robi.
    Moze sie obudza

14. TL_Eviana.

TL_Eviana. Team Leader Team Darkorbit

zalecam poczytanie działu oficjalnych ogłoszeń i odpowiedzi na ten temat, które udzielałam już ze 100 razy. Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.