Icy

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika TUUMEK, 8 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TUUMEK

TUUMEK User

Mam pytanie jakim cudem nie zadziałała rakietka zamrażająca skoro miałem włączoną precyzję rakiet czyli 100% szans na trafienie z rakiety? Aż takie bugi są w grze?

2. Jest coś takiego w PP jak manerwy unikowe, ale nie jestem pewien czy one działają na rakiety.

3. Też zdarza mi się tą rakietą spudłować.

4. Alfa.Star

Alfa.Star User

dokładnie ta rakieta nie ma 100% pudlo od czasu do czasu to norma

5. Jak to DO wszedzie bledy i bugi... zamrazajace bardzo czesto nie trafia .. nawet pudlo nie wyskoczy tylko tak jakbysmy wgl nie strzelili ale czas schladzania zaczyna sie ladowac..

6. Alfa.Star

Alfa.Star User

chyba tylko wizy nie pudluja a moze tez pudluja?

7. tez pudluja i to czesciej niz lodowe

8. Tylko jeden rodzaj rakiet ma w opisie trafność 100%, także zakładać należy że te przy których go nie ma nie trafiają za każdym razem, bez względu na to co dziwnego się z nami po nich dzieje.

9. -gustaf-

-gustaf- User

Niewypaly i niewybuchy zdarzaja sie w prawdziwych wojnach wiec dlaczego nie mialoby byc ich w grze , jest bardziej realistycznie , nieprawdaz? :)

10. Racja, gdyby nie pewien niuans:

kris0211. i -gustaf- lubią to.
  11. -gustaf-

-gustaf- User

Niewypal to w skrocie amunicja zawierajaca material miotajacy ktora nie wypalila a niewybuch to przedmiot zawierajacy material wybuchowy ktory powinien detonowac ale tego nie uczynil tak wiec mozna sobie dopasowac jedno z dwojga do tej sytuacji a celnosc nie ma tu nic do rzeczy wtedy.Chyba nie bierzecie tego na powaznie bo jeszcze ktos pomysli ze mnie to juz chyba ta gra pogiela doszczetnie.Usmiechnac sie jest zawsze przyjemnie :):):)

12. Brak aktywności w temacie, zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_SZYBKACOBRA

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.