Ile energii potrzebuje żeby zdobyć 1 mln sabu?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika oOHuntingMasterOo, 3 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ile energii potrzebuje żeby zdobyć 1 mln sabu od zera? (około)

2. jar074

jar074 User

Około 100 tys jeśli nie więcej :(

3. serio aż 100 tys? to tak jakbym dostawał za 1k energii 10k sabu

4. No ludzie... Policz sobie. Masz napisane jaka jest szansa na sab więc możesz w przybliżeniu wiedzieć.

5. Donatan

Donatan User

nie lepiej kupić sab z rabatem i premka?rabat-750 tys uri
    premka i rabat-700 tys uri

6. przeczytaj jeszcze raz pytanie autora
    i zadaj pytanie najpierw sobie czy on chce kupowac za urke? z palladium sab zdobyc

7. Ja wyklikałem ostatnio 5.000 energii, nie wiem ile dokładnie SAB'u mi wpadło, ale strzelam że coś ok. 80.000-100.000, więc na 1 mln potrzebowałbyś ok. 60.000-70.000 energii ?? -> to tak pi razy oko :p

btw.
    A po co Ci 1 mln SAB'u?

8. Donatan

Donatan User

na to samo i tak wyjdzie,ale ja tylko zasugerowałem więc co sie czepiasz flaksie.
    może chce bić kubiki,jp,arena treningowa,pvp
    co do energi to pewnie tyle wyjdzie

9. Nie lepiej
    Sab mi potrzebny bo często go używam i zawsze mi jest go za mało, dzięki.

Można zamknąć

10. Czempion

Czempion User

Jest 67% szansy na amunicje. Więc średnio na 3 kliknięcia, 2 z nich to amunicja.
    A z amunicji: MCB-50, MCB-25, SAB, plt-2021, miny, ucb. Nie wiem, czy jest jakaś większa szansa, na jedno z nich, jednak ja założę, że nie.
    Tak więcej 1/6 szansy na każdą z tych rzeczy. Więc sab będzie co szóste kliknięcie.
    Łącząc wszystko jest 67% szansy na amunicje, ostatecznie 11% szansy na SAB. A więc co 9 kliknięcie będzie SAB'em.

Z moich obserwacji wynika, że chyba średnio leci 150 SAB'u.

Tak więc na 9 kliknięć dostaniesz 150 SAB'u.

Musi się trafić 6667 razy SAB, byś miał 1 mln.

A więc 60k kliknięć i będziesz mieć milion :)

W mojej opinii lepiej licytować

11. BA_Matroz

BA_Matroz User

Zamykam :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.