Ile można mieć dronów?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika matroth, 11 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. matroth

matroth User

Witajcie, Kosmiczni Wojownicy. ;) Słuchajcie wszędzie czytam, że można mieć 10 dronów. Ja mam 7 flaków i 1 irys i to jest max nie mogę nic już kupić. Czy to jest zależne od LVL czy jakaś nowa zmiana?

2. Apis jest dziewiątym dronem a Zeus dziesiątym. Nie można mieć np 10 irysów czy 10 flaxów .

matroth lubi to.
  3. BA_Matroz

BA_Matroz User

Tak jak kolega wyżej napisał można mieć 10 dronów :) 8 irisów/flaksów + Apis + Zeus. Apisa i Zeusa można zdobyć poprzez zbieranie części ze skrzynek pirackich i wyprodukowanie w fabryce HIGH-TECH. Niektórzy jeszcze uznają PET'a jako 11 drona :)

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

matroth lubi to.
  4. matroth

matroth User

Z irysami jest ciekawie, gdyż mam jednego na pokładzie, a przy licytacji drugiego pisało mi, że nie mogę mieć więcej, więc jak to jest?
    Da się usunąć drona czy trzeba go "zabić" nie naprawiając?

5. MOD_JD

MOD_JD User

Hangar ->wyposażenie->drony zaznaczasz drona i po prawej stronie na dole pojawia sie opcja sprzedaj.Mając na stanie 7 dronów (irys/flax) możesz kupić/licytowac kolejnego.

Pozdrawiam
    MOD_JD

matroth lubi to.
  6. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w temacie, odpowiedz została udzielona.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.