Ilość graczy na serwerach

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika kacper290377, 28 września 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Co prawda, botów nikt nikomu na siłę nie włączał i nie będę tutaj ślepo broniła graczy, ale chyba śmiało możemy przyznać, że jak obserwuje się takie latające automaty miesiącami, słyszy się od kolegów do nich należących, ile to wyciągają na noc... - zapewne sporo osób pomyślało sobie - czemu nie? Jedni poszli na łatwiznę, inni też chcieli coś zdobyć. Znam przypadek, w którym w czasach "wielkiego bocenia" jeden gracz włączył bota pierwszy raz i po niemal równej godzinie został ukarany odjęciem punktów poważania i PD. Nie wiem czego to było wynikiem, że akurat ta osoba wśród tylu graczy, którzy to robią od miesięcy, została ukarana. Dlatego nie wierzę, że BP tych botów nie chciało, bo od początku mogli eliminować pojedyncze osoby, kiedy to jeszcze była garstka, nie większość serwera. Z czasem boty stały się częścią gry, BP obudził się z chęcią walki z tym, ale nie pomyślał, że z dnia na dzień zostawia graczy z niczym. Przyznam się, że odeszłam z gry na spory czas z powodu zmiany wyglądu laserów. Wtedy kawał czasu poświęciłam żeby zrobić PP i mieć te świetne grube lasery, nacieszyłam się chwilkę i pewnego dnia okazało się, że zmienili na takie [coś]. :rolleyes: Stąd moja teoria, że do wszystkiego można przyzwyczaić graczy i w łatwy sposób można ich stracić zabierając to. Jeśli ktoś chciałby mię nazwać botem to z góry piszę, że nigdy niczego nie włączyłam, bo nie wiedziałam jak bardzo nieopłacalna była wtedy uczciwość. :D
    Co do poprawy w kwestii LF4 to chyba nie wszystkich się tyczy. Jakoś w tamtym roku założyłam nowe konto na innym serwerze, na które czasami wsiadałam żeby odpocząć od PL2, ostatnio trochę pograłam i uzbierałam na łącznie 700 kluczy i na potrójnej szansie znalazłam trzy LF4. o_O Niezbyt pocieszające dla gracza, który takich LF4 ma 18 i świadomość ulepszania tego w przyszłości. :cool:
    U nas nawet dowiedziałam się, że ekipa nie ma obowiązku przedstawienia mi dowodów mojej winy, jak i procedury nakładania kar. Szkoda, że przeniesienie konta na inne serwery nie jest możliwe, bo z samej ciekawości chciałabym zobaczyć jaka część graczy zostanie na PL, chyba ta co się nie logowała od miesięcy.
    A ja dziękuję za uznanie. :)

jazon161 lubi to.
  2. BA_Matroz

BA_Matroz User

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_Matroz

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.