Indoktrynol

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika LynkDynamit, 22 stycznia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Cześć wszystkim :)
    Przeczytałem temat, który ktoś zarzucił o nowych statkach - który wybrać czy coś takiego... Uznałem, że w sumie fajna sprawa polatać takim Cyborgiem albo Mimesisem. I tutaj mi się narodziło pytanko w głowie :p
    Jakie są źródła indoktrynolu? Skąd go brać?
    Oczywiście kalendarz jako jedno źródło znam, więc nie musicie podawać :p
    Wiem też, że dostaje się Indoktrynol przy zakupie uridium, ale ta opcja nie wchodzi w grę jak dla mnie także też jej nie piszcie :p
    Czy są jakieś misje, z których można pozyskać olej? Czy może wypada z jakichś potworów albo skrzynek? :oops:
    Przeszukałem forum z tagów w wyszukiwarce, bo nie chciało mi się po tematach czytać. Nie znalazłem w sumie nic ciekawego :confused:

2. poland102

poland102 User

z wrót na środku x-7
    https://board-pl.darkorbit.com//threads/alarm-epidemiologiczny.107301/
    czytaj to o strefie kwarantanny

Ostatnie edytowanie: 22 stycznia 2018
  3. StoneD

StoneD User

Na boosterach ze sklepu (tych za kase) wypada ci nawet po 10 indokrynolu, więc nie koniecznie 500 wrót.
    Wrota są trudne i robi je się dość dłlugo, musisz robić w dobrej ekipie, każdy na solace lub aegis, minimum x3, a i tak trzeba się starać żeby przeżyć.

LynkDynamit lubi to.
  4. pl12356

pl12356 User

Czyli bez placenia tak naprawde pozostaje tylko kalendarz?
    Chyba ze DO zrobi jakas sensowna akcje z olejkiem w nagrodzie ...

5. -F-16-2011

-F-16-2011 User

te wrota na x-7 nie są takie straszne wystarczy dobra ekipa i najlepiej tak jak wyżej ktoś pisał statek solace lub aegis oczywiscie podwojne bosterki i najszybciej i najlepiej jest jak cala grupa bije z bialki ;) ok.10 min i wrota zrobione

6. StoneD

StoneD User

Bez płacenia da się zrobić, szczególnie że eventy są cały czas. Ja fakt że wziąłem 150 oleju z kalendarza, ale trochę wrót, trochę eventów, i hammerem śmigam a boostera nie kupiłem ani razu.

7. MOD_ŻBIK

MOD_ŻBIK Guest

Brak aktywności, zamykam.

Pozdrawiam
    MOD_ŻBIK

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.