Informację o ilości Ujemnego Poważania w danej chwili?

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika Andromeda5, 8 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy podwójne karanie samego siebie za zbicie własnego PET-a jest sprawiedliwe?

1. NIE

84,8%
  2. TAK

15,2%
  1. No widzisz to ze mną możesz. I widzisz...tak samo się oszukałeś jak i z tym komunikatem.
    Szczęsciarz jesteś. Do momentu kiedy ten komunikat Ci się nie pojawi i bedziesz mocno zdziwiony. :)

2. -dshh14-

-dshh14- User

miejmy nadzieje ze nigdy

3. krmtb

krmtb User

-dshh14- - nigdy nie zdarzyło się, że wyhaczyłeś statek swojej firmy bedący na zylecie? Wtedy i 100 komunikatów na sekundę nie pomoże, skoro statek pada na minus przyz pierwszym strzale. Widocznie nie grasz zbyt wiele i nie znasz się na grze - w takim wypadku nie zaśmiecaj tematu.
    Prawda jest taka, że od momentu gdy BP się dowie o problemie (pewnie już u góry wiedzą), zejdzie kilka miesięcy zanim się zabiorą za problem, i kolejne parę miesięcy zanim go naprawią, tak więc póki co pozostaje po dostaniu paru minusów robienie wrót albo przerwa od gry...

Andromeda5 lubi to.
  4. Sok_PL1

Sok_PL1 User

ale na co wy liczycie ze bp cos zmieni? przeciez oni zmieniaja gre tylko jak cos traca wiec zycze wam powodzenia

zobaczcie od ilu dni oslona nie zalicza pp po zalogowaniu i bp dalej to zlewa hehe

kris0211. i Andromeda5 lubią to.
  5. Andromeda5

Andromeda5 User

Czytam to co napisałeś i nie wiem po co wciąż to samo odpisujesz? Ten post nie służy do tego aby kilka tysięcy ludzi napisało, że im się pojawia komunikat że "bijesz swoja firmę i zostaną odjete Ci punkty poważania". Mi ten komunikat też się zazwyczaj pojawia ale są przypadki kiedy pojawia się za późno tzn. po zbiciu już gracza z własnej firmy. Tak trudno to zrozumieć? I nie pisz już nam więcej, że Tobie pojawia się wcześniej i prawidłowo.
    Nie ja nie bije po 100k tylko po 150k bo po to na piłkę latałem. I co jest proste do zrozumienia dla Wszystkich poza Tobą. A Flaksiarskiego Spearka miałem na 1-2 razy.
    Nie rozumiem co Ty człowieku w ogóle wypisujesz. Od kiedy przy zaznaczeniu jakiegokolwiek gracza celownik wyświetla się w kolorze NIEBIESKIM?:eek: My mamy zawsze celownik w kolorze czerwonym z zaznaczonym Graczem.
    Na mini mapce wyświetlają się punkty a właściwie masa punktów niebieskich i kilka czerwonych. U nas na PL3 na teleporcie stoi ze 20-30 statków razem z Petami i kilku złodzieji skrzynek z innych firm. I znowu nie wiem co masz na myśli nazywając mnie daltonistą ?:eek:
    Może zamiast zaśmiecać Forum swoimi dziwnymi stwierdzeniami napiszesz nam że cieszysz się i podobają Ci się lagi występujące na PL3.
    Ja z tym dyskutować nie będę, mogą Ci się podobać.

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2015
  6. -dshh14-

-dshh14- User

ja gram na PL2