Inna czcionka w grze

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika -V-E-G-A-70, 22 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam.
    W niektórych funkcjach w grze np. w menu stacji bojowej jest inna czcionka niż np. w misjach. Czy tak ma być, czy błąd czy może mi się coś przestawiło?

2. suszak96

suszak96 User

Od chyba 2 dni taka jest. Nie wiem pewnie coś wprowadzali i czcionka się zmieniła.

3. -STEFAN74-

-STEFAN74- User

witam czy była jakaś aktualizacja gry jest cos nie tak nie mam 3d ani na chrome ani explorerze aktyalizowałem flasha i nic przeglądarki tez i nadal nic.pozdrawiam

4. Czcionka bezszeryfowa została zmieniona na czcionkę szeryfową. Czcionka bezszeryfowa wygląda tak, jak w tym tekście. Czytelnie się ją czyta, dlatego świetnie nadaje się do elektronicznych publikacji. Czcionka szeryfowa natomiast zawiera smukłe litery i cyfry z ostrymi zakończeniami. Doskonale nadaje się do papierowych treści, lecz w zupełności nie nadaje się jako treść elektroniczna. Taka zmiana według mnie jest strzałem w stopę dla Darkorbit. Teraz trudniej czyta się nazwy i opisy misji i przez to oczy graczy bardziej się męczą.

Nie wiadomo jednak co się stało, że czcionka się zmieniła. Mam jedynie nadzieję, że jest to błąd, który musi zostać po prostu naprawiony.
    Miss.Klaudia

-V-E-G-A-70, **XRYSIUX** oraz suszak96 lubią to.
  5. BA_MENTOR

BA_MENTOR User

Brak aktywności w tym wątku - zamykam.

Pozdrawiam,
    MOD_MENTOR

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.