Inne gry bigpointu

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika ƒιℓє►ηoт◄ƒσuηd, 4 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Witam mam pytanie czy znacie jakieś gry bigpointu gdzie konto premium moge zakupić smsem.
    Obecnie odchodzę powoli od darkorbit bo mi nie chcą premki dać za sms. To przykre że BP traktuje mnie gorzej no ale trudno. Może BP mnie nie lubi.

Interesują mnie gry podobne do darkorbit jakiekolwiek nawalanki z opcjami dofinansowań smsem żeby mieć przewagę i się nad kimś pastwić.

2. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ale premium za sms jest prawie codziennie, może nie zwracasz na to uwagi. jest to okienko wyskakujące przy logowaniu napisem zniżki na premium czy coś takiego. mi te okienko wyskakuje prawie codziennie, wczoraj było, dzisiaj jest...

3. .PAWEŁ10. masz po prostu taką promocie ƒιℓє►ηoт◄ƒσuηd nie musi miec

co do premki za sms są inne sposoby kupowania :D choc i według mnie mogli by dac za sms uprosciło by to sprawę;)

4. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

ale mi chodzi o to, że może nie patrzy na te okienka i od razu je zamyka:rolleyes:

5. Andromeda5

Andromeda5 User

A jesteś pewien że chcesz spaść z deszczu pod rynnę ? :D
    Jak zmienić grę to na innego producenta np. czołgi, samoloty lub inne tytułu.
    Od tego Producenta Gier nic dobrego nas już nie spotka.

6. MetallicA

MetallicA User

NIEPOLECAM GIER TEJ FIRMY !

7. Ja wchodzę codziennie, nie mam takiego okna. ;)

8. są te promocje na niektórych kontach ale mi nie dają
    sprawdzam co dzień i nic :/

9. TUROK

TUROK User

Są inne gry Bigpointu ;) np. Seafight ;)

10. Żeby nie wprowadzić autora tematu w błąd, chciałbym dodać, że gra Bigpointu "Seafight" wymaga jeszcze większego wkładu finansowego i posiadanie tam "premki za sms" jest niczym.

11. TUROK

TUROK User

To zależy bo teraz takie tam bugi są że można spokojnie mieć fe bez wkładu 1 zł tak samo premium można z skrzynki trafić na 1 miesiąc więc premium nawet nie trzeba kupować. Wszystko się da jak się chce. Nie trzeba płacić tylko grać.

12. Jak chcesz gre inna to nie BP bo szkoda kasy marnowac tak samo jak i tu Cie beda traktować : )

13. Dość długo tam grałem bo od czasów starego klienta i potwierdzam że jest możliwość trafienia 1 ms premium ale to tak jak tu trafić profi design a bany za bugi się posypią bo zawsze banują za bugi tam

14. TUROK

TUROK User

Tak bywa, bugi są, były i będą ;)

15. tak tylko dopowiem. nie interesuje mnie wkład kasy itp tylko żeby gra była przyjemna
    tu na DO same wojny o kubiki i wielki bałagan
    gra nie jest firmowa a klanowa a ewenty BP przecież robi dla firmy
    jeszcze na dodatek każdy silniejszy chowa się na falconach i mogę tylko do flaxów i starych fe z x3 strzelać
    po co mi białka i rsb jak to tylko na wojny klanowe wtapiam a nie na wroga
    najlepiej jak by wykasować te eventy i firmy i porobić coś na klany bo i tak każdy z każdym się nawala

16. .PAWEŁ10.

.PAWEŁ10. User

nie prawda. są jeszcze "staroświeckie" klany, np. ten do którego wczoraj wstąpiłem, które są w top 10 klanów i nie mają ani jeden wojny, za to bardzo dużo sojuszy i ponów:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.