inwentarz - info o danym przedmiocie

Temat na forum 'Archiwum reszty' rozpoczęty przez użytkownika SuSzAk, 17 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Co wy na to?

1. Tak

2. Nie

Wyniki będą widoczne dopiero po głosowaniu.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SuSzAk

SuSzAk User

Witam, szukając przed chwilą danego przedmiotu w moim hangarze wpadłem na pewien pomysł.
    Co myślicie o tym, aby gdy wejdziemy w cały nasz inwentarz, gdzie pokazują się wszystkie nasze przedmioty (lasery, generatory, designy do peta, dronów, itd.) po kliknięciu na dany przedmiot pokazywała się informacja w której hali dany przedmiot się znajduje.
    Często zapominamy gdzie coś wrzuciliśmy i potem schodzi trochę czasu na szukaniu danej rzeczy w naszym hangarze.

Przykładowo:

Lub w przypadku, gdy nie byłby nigdzie włożony byłoby "Wyposażony: nie" albo coś w tym stylu.

Myślę, że nie jest to jakaś duża zmiana ale może oszczędzić trochę czasu przy szukaniu np. protokołów peta, czy danego designu.

-gustaf- lubi to.
  2. Za :D
    A co do
    Myślę że wystarczyło by Wyposażony:Brak :)

3. Ty ej gitara by było :p ale ile osób w ogóle wchodzi w inwentarz? :D Wszystko co jest najważniejsze można zobaczyć w "zarządzaniu" konfami (drony, statek i pet ) :p

4. Oj jakby opcja była to by wchodzili :D Sam często wchodzę ogarnąć niektóre rzeczy :D

5. SuSzAk

SuSzAk User

Sam rzadko tam wchodzę, bo aktualnie nic tam nie ma i przedmioty i tak trzeba szukać po kolei w hangarach.
    Ale gdyby taka opcja się pojawiła, pewnie kilka osób by z tego skorzystała, bo przyspieszy to dobieranie odpowiedniego kolorka do peta czy drona, albo szukanie brakującej ulepszonej B02. Bo często jest tak że ktoś ma wyposażone 2-3 statki B02-kami i w momencie gdy zaczyna ulepszać, nie wiadomo na którym statku szukać tej nowej ulepszonej osłonki.

6. -gustaf-

-gustaf- User

Brawo.Takie pomysly jak ten powinny byc realizowane.Nikomu to nie zaszkodzi a dla wielu sie przyda.Lepsze jedno male przydatne usprawnienie niz mnostwo dodatkow ktore nic nie daja.

7. Zientula

Zientula User

A ja wam powiem zaskakująco że wcale nie jestem za. Wystarczy że w hangarze na ikonach statków będzie ikona że coś tam zostało wsadzone w inwentarz. Jak ktoś ma bajzer z wieloma kontami tak jak ja to taka opcja powinna mu starczyć. Oczywiście dawanie opcji widzenia wszystkiego co ogólnie mamy może być fajne choć mało przydatne np dla mnie. Jednak dam głos na tak za dobre chęci ale z nastawieniem na moje rozwiązanie.

8. Krzysioo67

Krzysioo67 User

Jestem za jak najbardziej

9. MOD_M4

MOD_M4 Guest

Zamykam
    Pozdrawiam
    MOD_M4

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.